Ha már programoztam (Pascal, Delphi középsuliban), majd HTML-ben, s végül (VBA-ban a legmélyebben, CRM-ből adatkinyerés) akkor melyik az a programnyelv ami ezek után testhez álló volna?
Figyelt kérdés
2016. szept. 21. 14:21
1/18 anonim válasza:
Amelyik érdekel, totálisan mindegy. Én javaslom, a mesterhármasból válassz, ha komolyabb terveid vannak: C++, C#, Java.
2/18 anonim válasza:
Azt kell kiválasztani, ami neked szimpatikus. Pl sokan a Pythont ajálják kezdésnek, hát én annó hülyét kaptam tőle, aztán áttértem C++-ra és ment, mint az álom. Nézz végig több nyelvet kezdésnek.
3/18 A kérdező kommentje:
A Java-ra gondoltam én is...
Munka mellett érdemes-e ebbe belevágni magamtól, kis segítséggel, vagy érdemes átképezni magam Green Fox és Progmasters és társaival?
2016. szept. 21. 15:31
5/18 SimkoL válasza:
Pascal, Delphi, HTML, VBA nem sok közük van a C alapú nyelvekhez. A folytatásnak ajánlanám a Delphi XE.. sorozatot + adatbázis kezelés. Java-s kismillió van, de hogy profi legyél évek kellenek. Valóban a Delphi-re kevesebb állásajánlat van, de mocskosul jól fizetnek.
6/18 A kérdező kommentje:
SimkoL:
Köszönöm a válaszod. Amennyiben valóban a Delphi a választásom, ez ügyben, hogy ne "utáljam" meg térképi adatok kezelésére (GPS, útvonaltervezési, illetve tágabb értelemben térinformatikai alkalmazások) fejlesztésére alkalmazzák a Delphi-t?
2016. szept. 22. 10:13
7/18 A kérdező kommentje:
A 4. válaszoló Nem-je mire vonatkozik?
2016. szept. 22. 10:13
8/18 anonim válasza:
Alkalmazzák, nagyon is.
Elég sok térinformatikai app delphi környezetben íródott.
9/18 A kérdező kommentje:
pen-dragon: Mobil eszközökre értendő? Vagy asztali programok is készültek vele? példákat tudnál mondani? Köszönöm!
2016. szept. 23. 16:26
10/18 SimkoL válasza:
A Delphi-nek egy hatalmas hátránya van, az hogy fizetős. Szinte mindenen fut, Windows, iOS, Mac, Anroid - a Linux sajna nem -, gyors, minden megoldható benne. Az ára miatt nem elterjedt, alternatíva a Lazarus / Free - Pascal ami tényleg mindenen elketyeg, de sebességben és tömörségben nem éri el a Delphi-t. Igaz a legújabb verziót még csak tesztelgetem, de mintha sokat gyorsult volna. A Python-hoz hasonlóan nagyon sok komponens van hozzá, mivel 'szabad' nyelv én nagy jövőt jósolok neki mivel natív kódot készít minden platformra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!