Békés megyében programozó vagy hacker képzés?
A kortársaid egyre érettebbek lesznek, ahogy te is :)
Igyekezz jó iskolába menni, akkor nem fog piszkálni senki, vagy legalábbis nem nagyon.
Meg sportolj, az jót tesz. :)
Pár idióta miatt ne rontsd el az életed.
Az egészben ott van a probléma, hogy az egód a fellegekben míg a tudásod, a tanulni akarásod a bányász béka segge alatt jó pár méterrel. Egyetlen iskolában sem tanítanak meg programozni, hanem csak az alapokat rakják le. A programozáshoz sok 'járulékos' tudás is kell, amihez a 'nyóc' osztály nem elég.
Valamit is leprogramozni nem arról szól, hogy leülök a gép elé és írom az angol szavakat, a fenéket ! Ki kell találni, meg kell érteni, mitől hogyan működik.
~ 30 éve tanulok programozni és még a mai napig is belefutok - nem csak én, hanem más programozó is - olyan problémákba amire kapásból nem tudom a megoldást és keményen utána kell olvasni. Viszont ezek a 'válaszok' már igencsak igényelnek tudást mert nem általános iskolai szinten vannak megírva - és ez nem a programozás része -.
A programozásban nagyon sokszor 'befigyel' az alapvető középiskolai matematika, geometria, fizika, sőt még a rajz is - más akinek volt :) -.
Egy - szép és 'okos' vagy intelligens - weboldal megtervezése, elkészítése sem egyszerű dolog, hatalmas ismereteket kíván sokszor több embertől is és sokan nem is tekintik az egészet igazi programozásnak.
Mindent összevetve a ami világban egy általános iskolai végzettség - legyél bármilyen zseni - kevés.
SimkoL: hősünk még nagyon fiatal lehet, majd szépen megtanul mindent (a munka világáról is). Most szerintem az a lényeg, hogy jó irányba induljon el, mert a "nem kell a papír" nem egy jó irány, még akkor is, ha én is ismerek olyan szakembert, akinek nincs végzettsége.
Egy rendes iskolában nem jellemző azért, hogy mindenki idióta, de ha összefogtok, akkor 1-2 marhát simán ki lehet iktatni, ha nincs mögöttük támogatás, akkor abba hagyják és asszimilálódnak.
Békéscsaba meg Gyula nagy, ott biztos van jó iskola. Gyulán voltam is mostanában, az még szép is, ott simán lehet élni szerintem (bár én csak nyaraltam ott).
Keress valami jó sulit és végezd el. Jó lesz az neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!