Békés megyében programozó vagy hacker képzés?
Komolyan azt hiszed van olyan, hogy "hacker képzés"?
Hahahah
Első nem hiszem tudom hogy van ;)
Nem egyetemes-re gondoltam :) Igazából középiskolába :)
"A neten 2 óra kutatás után csak okj-sat találtam"
Akkor ez nem neked való.
A klasszikus értelemben vett hacker
ugyanis képes az önálló, alkotó problémamegoldásra, az autodidakta tanulásra.
De nézzük a Google-t mit ad a "hacker képzés"
kifejezésre - kedvedért kiválogattam a komolyabbakat:
* [link] - ezt az a Kürt Zrt szervezi, akik világszerte híresek az adatmentési technológiájukról
* [link]
* [link]
* [link]
* [link]
Igaz, ezek nem Békés-megyében vannak, de legalább létező, nem OKJ-s képzések.
De van online képzés is:
Köszi a válaszokat :) A kürtöt én is megtaláltam, de nincs érettségim ráadásul 2 millió forintom sem :DD
Az, hogy mennyire normális nem annyira lényeges, mert csak "kihasználni" akarom és az iskolát és csak arra van szükségem, hogy adjanak egy papírt. Mindent "önképzésben" szeretnék megtanulni, mert valahogy sokkal jobban esik :D Csak, ha nincs papírom sehova nem vesznek fel :( Az önképzés meg nálam elég jól működik, ha érdekel valami. PL: Ezt is önképzésből tanultam: A szomszédunk rendszeresen átjárkált, hogy lopjuk az internetét és balhézott is érte. Mondom, hogy tudnánk lopni, mikor itt van nálunk is a modem miért lopnánk, amikor nekünk is van, meg mondom, ha nincs laptopunk mégis, hogy lopjuk? Vezetéket amint látja nem vezetünk át laptopunk meg nincs. (Igaz, hogy wifistick-el megoldható meg wifikártyával, de ő akkora informatikai analfabéta, hogy azt hiszi, csak laptopról lehet wifit lopni.) Majd próbálkozgatott a feljelentéssel meg mit tudom én úgyhogy fogtam felbasztam az agyam "feltörtem" a router-ét meg beállítottam, hogy az ő mac címét zárja ki az internet kapcsolatból. Ez is "önképzés" volt, szóval ha valami érdekel elég jól meg tudom tanulni. Nekem csak papírra van szükségem.
Azért ha a szomszéd routerjének a feltörése alatt azt érted, hogy rácsatlakoztál a kódolatlan wifire majd abból a 2 db alapértelmezett IP-ből amit gyárilag a routereknek adnak megtaláltad a megfelelőt, majd beléptél az alapértelmezett névvel is jelszóval, akkor azért erre nem alapoznék karriert. Nem azt mondom, hogy nem vagy rá képes, de szerintem ha a gyakorikérdéseken kell ehhez segítség az régen rossz.
Illetve bár nem foglalkozok különösebben semmilyen "hacker" tevékenységhez kapcsolódó témakörrel azon felül ami minimálisan érdekel, de legjobb tudásom szerint ez kifejezetten olyan dolog amit az ember nem az iskolában, hanem otthon autodidakta módon, fórumokat bújva tanul meg.
Ha programozni szeretnél akkor arra kismillió könyv, nyelv és iskola a rendelkezésedre áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!