Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Békés megyében programozó...

Békés megyében programozó vagy hacker képzés?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy Békés megyében van-e valahol NEM okj-s hacker vagy programozó képzés.A neten 2 óra kutatás után csak okj-sat találtam és utána meguntam a keresést. Hátha ti okosabbak vagytok :D

2016. máj. 31. 21:10
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
83%

Komolyan azt hiszed van olyan, hogy "hacker képzés"?

Hahahah

2016. máj. 31. 21:23
 2/27 anonim ***** válasza:
Hmm, Békés megyei vagyok, de szerintem nincs. Nem OKJ-s, tehát, akkor diplomás képzésre gondolsz? Mert akkor Szeged, Debrecen, Eger, Pest... főiskolán/egyetemen keresgélj. Szeged még annyira nincs is messze, Pestre van általában jó közlekedés.
2016. máj. 31. 21:27
 3/27 A kérdező kommentje:

Első nem hiszem tudom hogy van ;)

Nem egyetemes-re gondoltam :) Igazából középiskolába :)

2016. máj. 31. 21:32
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

"A neten 2 óra kutatás után csak okj-sat találtam"

Akkor ez nem neked való.

A klasszikus értelemben vett hacker

[link]

ugyanis képes az önálló, alkotó problémamegoldásra, az autodidakta tanulásra.

De nézzük a Google-t mit ad a "hacker képzés"

[link]

kifejezésre - kedvedért kiválogattam a komolyabbakat:

* [link] - ezt az a Kürt Zrt szervezi, akik világszerte híresek az adatmentési technológiájukról

* [link]

* [link]

* [link]

* [link]

Igaz, ezek nem Békés-megyében vannak, de legalább létező, nem OKJ-s képzések.

De van online képzés is:

[link]

2016. máj. 31. 21:43
 5/27 anonim ***** válasza:
2016. máj. 31. 21:55
 6/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) A kürtöt én is megtaláltam, de nincs érettségim ráadásul 2 millió forintom sem :DD

Az, hogy mennyire normális nem annyira lényeges, mert csak "kihasználni" akarom és az iskolát és csak arra van szükségem, hogy adjanak egy papírt. Mindent "önképzésben" szeretnék megtanulni, mert valahogy sokkal jobban esik :D Csak, ha nincs papírom sehova nem vesznek fel :( Az önképzés meg nálam elég jól működik, ha érdekel valami. PL: Ezt is önképzésből tanultam: A szomszédunk rendszeresen átjárkált, hogy lopjuk az internetét és balhézott is érte. Mondom, hogy tudnánk lopni, mikor itt van nálunk is a modem miért lopnánk, amikor nekünk is van, meg mondom, ha nincs laptopunk mégis, hogy lopjuk? Vezetéket amint látja nem vezetünk át laptopunk meg nincs. (Igaz, hogy wifistick-el megoldható meg wifikártyával, de ő akkora informatikai analfabéta, hogy azt hiszi, csak laptopról lehet wifit lopni.) Majd próbálkozgatott a feljelentéssel meg mit tudom én úgyhogy fogtam felbasztam az agyam "feltörtem" a router-ét meg beállítottam, hogy az ő mac címét zárja ki az internet kapcsolatból. Ez is "önképzés" volt, szóval ha valami érdekel elég jól meg tudom tanulni. Nekem csak papírra van szükségem.

2016. máj. 31. 22:02
 7/27 anonim ***** válasza:
77%

Azért ha a szomszéd routerjének a feltörése alatt azt érted, hogy rácsatlakoztál a kódolatlan wifire majd abból a 2 db alapértelmezett IP-ből amit gyárilag a routereknek adnak megtaláltad a megfelelőt, majd beléptél az alapértelmezett névvel is jelszóval, akkor azért erre nem alapoznék karriert. Nem azt mondom, hogy nem vagy rá képes, de szerintem ha a gyakorikérdéseken kell ehhez segítség az régen rossz.

Illetve bár nem foglalkozok különösebben semmilyen "hacker" tevékenységhez kapcsolódó témakörrel azon felül ami minimálisan érdekel, de legjobb tudásom szerint ez kifejezetten olyan dolog amit az ember nem az iskolában, hanem otthon autodidakta módon, fórumokat bújva tanul meg.

Ha programozni szeretnél akkor arra kismillió könyv, nyelv és iskola a rendelkezésedre áll.

2016. máj. 31. 22:34
 8/27 anonim válasza:
Hivatalosan hacker képzés nincs ethical hacking van de ott rengeteg tanulásvan a jogszabályokrol is ami uncsinak tünhet de utánna nem hacker akarsz lenni hanem inkabb a jo oldalon akarsz majd allni mint etikus hacker :)
2016. jún. 1. 16:58
 9/27 A kérdező kommentje:
7-es :) Nem nem kódolatlan volt és nem is az alapértelmezett név és jelszó. Csupán annyit csináltam, hogy megszereztem hozzájuk a jelszót ezért is tettem idézőjelbe a feltörést, majd megnéztem a mac címét és mac szűrőre tettem. De egyébként, ha ez nem lenne elég azok után, hogy feljelentett meg, hogy meggyanusított, hogy lopjuk a netjét volt pofája átjönni, hogy meg tudom-e neki csinálni, mert nincs internetje :DD Mondom persze megcsinálom, de ezek miatt a dolgok miatt 5 ezer lesz. Azt mondta jó csak hadd nézze, hogy csinálom. Elővettem a jó öreg Ubuntu-t. Kb. 20 percet bűvészkedtem a terminálba egy sort a feladatkezelővel meg a macchanger-rel :D Elhitte, hogy így kell csinálni és azt mondta ez neki túl bonyolult majd elment. Én lereseteltem a router-t majd 2 és fél óra múlva visszaadtam neki, hogy most lett kész xDDDDDD 5 Másodpercért 5 rongyot vasaltam ki a csávóból :D
2016. jún. 1. 18:39
 10/27 A kérdező kommentje:
8-as :) Én igazából azért szeretném ezeket a praktikákat tudni, hogy tudjam nagyjából milyen támadásokra lehet számítani és a gépemre ezt fel tudjam állítani és nyugodt szívvel tárolhassak akármit a gépemen. Ez meg már csak a kellemes része, hogy ezt jó célokra tudom fordítni. Őszintén szólva hackelgetésekről nézelődtem neten, de még az angol fórumokon is le vannak ott ragadva ebben a témában, hogy wifi feltörés brute force-al. :D
2016. jún. 1. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!