Windows alatt (Visual Studio) megírt projekt átvihető valahogy Linux-ra? Persze úgy, hogy futtatható legyen .
Azert ehhez kell meg nemi informacio.
- Mit akarsz a "projekten" futtatni? Modositani/leforditani akarod, vagy a leforditott kesz programot futtatni?
- Milyen nyelvrol van szo, ugyanis a VS kezel vagy 10 kulonbozot.
C, C++ nagyreszt platformfuggetlen. C#, F#, ASP maradjon inkabb Windowson.
Lemaradt a nyelv, bocsánat érte. Amúgy C++-ról lenne szó.
A helyzet az, hogy van egy kész programom linux-ra, ami elment bizonyos adatokat, és én azt a mentett állományt kell feldolgozzam.
Windowson fogtam neki, és most jutott eszembe, hogy azért jó lenne ha ugyanazon az op.rendszer alatt csinálnám a jel mentését, valamint feldolgozását is ...
Ha nagyon muszáj, akkor most még megpróbálnám átvinni a programot Linux-ra, és ott folytatni.
De amennyiben megoldható, hogy egy teljesen kész projektet, ami Windows alatt, VS2012-ben volt megírva, átvigyek Linuxra és ott is müködjön az nagyon jó lenne!
Termeszetesen megoldhato, de csak a kodbazist tudod atvinni.
A VS projekt sok informaciot nem tartalmaz, esetleg a linker beallitasait, include-olt libeket erdemes megjegyezni es beallitgatni Linux alatt is.
#6 Igen jelenleg ablakos projekt. De valószínű, hogy majd kelleni fog valamilyen grafikus felület ..
Az mennyire megoldható, hogy a függvényeket még megírjam VS-ben, aztán a kódot átvigyem linux-ra és ott írjak neki grafikus felületet? o.O
Vagy csak bonyolítanám ezzel a dolgokat?
A Wine is megoldás lehet, a Delphi-s programjaim is elfutottak alatta ha csak alap komponenseket használtam a grafikus felülethez.
De a legegyszerűbb ha teszel egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!