Programozást hol, hogyan, miből érdemes tanulni?
Figyelt kérdés
Teljesen kezdőként, kalandvágyból, hobbiból, elmezavarból kifolyólag belevágnék :)
Láttam egy hirdetést, ahol azt ígérik, hogy online megtanítanak bárkit programozni, webfejlesztői szintig. Kicsit szkeptikus vagyok az ígérettel szemben.
Ha ingyen, netről összekukázva lehet kezdőlépéseket tanulni, az is érdekelne, vagy ha tényleg fizetős vonalon indulok el, akkor szeretnék körbenézni, hogy valóban jó minőségű legyen az oktatás.
Mindenféle tippet, javaslatot nagyon megköszönök!
2016. febr. 10. 21:01
21/21 anonim válasza:
#12 vagyok, a CS50x az edX-en található meg. Elég sok más kurzust és meg lehet nézni, ha akarod, van olyan is, ami kimondottan adatfeldolgozásra áll rá (hirtelen nem ugrik be pontosan, de azt hiszem, mindkét oldalon van R programozás, ami ilyesmi), vagy webprogramozás is, bár nem feltétlenül az alapoktól. Codeacademy is jó az alapokra, és azok szinte minden nyelvben ugyanazok, legfennebb szintaktikai eltérések vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!