Programozást hol, hogyan, miből érdemes tanulni?
Teljesen kezdőként, kalandvágyból, hobbiból, elmezavarból kifolyólag belevágnék :)
Láttam egy hirdetést, ahol azt ígérik, hogy online megtanítanak bárkit programozni, webfejlesztői szintig. Kicsit szkeptikus vagyok az ígérettel szemben.
Ha ingyen, netről összekukázva lehet kezdőlépéseket tanulni, az is érdekelne, vagy ha tényleg fizetős vonalon indulok el, akkor szeretnék körbenézni, hogy valóban jó minőségű legyen az oktatás.
Mindenféle tippet, javaslatot nagyon megköszönök!
"Fizetős kurzusban is valamilyen online módszerben gondolkoztam."
Coursera. Sok remek online kurzus találhat itt. Persze nagyon sokat kell mellette önállóan tanulni.
5. voltam.
Tárgyalóképes az angolom, úgyhogy mindegy, hogy magyar vagy angol nyelvű a képzés. A főiskolai képzést is angol nyelven végeztem.
Köszönöm a tippeket, megnézem őket!
"Tanulj HTML5-öt, CSS3-at, JavaScript-et, jQuery-t, Bootstrap-et, Yii Framework 2-t és MySQL-t. "
Hát pont ezt ne tanuljon. Az ebbe fektetett energia árán megtanulhat egy hasznosabb, univerzálisabb nyelvet is és ha netán igénye lesz ilyen html frontend-backend kavarásra, akkor az, a tanultak után már gyerekjáték lesz számára.
Ebbe a html bohóckodásba meg belefektet egy csomó időt és nem ér vele jószerivel semmit.
Szia!
Az alapokat innen jó megtanulni:
Ne egyből a legnehezebbel kezdd, ez jó alaptudást ad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!