Mi volt a legösszetettebb programotok amit ti csináltatok?
Figyelt kérdés
2016. febr. 8. 09:47
1/12 anonim 

válasza:

Annyira nem volt összetett, de ahogy vesszük. Csak telefonra programozok. Az egyik multimédiás app volt bonyolultabb.
2/12 anonim 

válasza:

Nekem ez:
10 GOTO 10;
Remekül futott évekig.
3/12 anonim 

válasza:

AI, úgy álltam neki, hogy olyan legyen mint a stalkerben, csak jobb - közel másfél évig szüttyögtem vele, gondolom mondanom sem kell, hogy nem lett jobb, mint a stalkerben. De az eső elől befutnak a házakba!
4/12 anonim 

válasza:

Még nincs kész, de nem is ez lesz a legösszetettebb, hanem egy játék.
5/12 anonim 

válasza:

Counter Strike 1.6. University forever :D
7/12 anonim 

válasza:

Egy szimplább operációs rendszer.
Nagyon kemény volt, legalábbis bizonyos pontokon. Másfél év munka.
8/12 anonim 

válasza:

Az én aktuális projectem nem túlzottan komplex: csak 2 osztályt tartalmaz, de van vagy 60 metódus, és maga az adatstruktúra is nagyon összetett. A program tucatnyi helyi és interneten elérhető forrásból összegez bioinformatikai adatokat és generál egy html alapú reportot. (amihez természetesen a template-et is meg kellett írnom css-sel és javascript-tel együtt) Most már olyan 3500 sor. Nem túl nagy de legalább egész sokan használják.
9/12 anonim 

válasza:

Végeselemes térháló generáló, ami felbont egy generikus testet téglatestekre, prizmákra, piramisokra és tetraéderekre a megadott elemméret szerint.
De írtam már bool műveleteket is térbeli testekre.
10/12 anonim 

válasza:

@20:45: Ha abban csak 2 osztály van, ennyi metódussal, akkor ott valamit nagyon nem jól csináltál. :)
Nehéz megtalálni, elég sok dolog volt.
Legutóbb egy elosztott, realtime chatet írtam (még folyamatban a munkahemelyre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!