Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Csodálkoztatok már azon ha a...

Csodálkoztatok már azon ha a programotok elsőre hiba nélkül fut?

Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. jan. 22. 23:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez most lehet h hülye kérdés volt csak most fejeztem be egy elég nagy programot ráadásul cben és azt vártam h most javítgathatok még pár orát és egyből semmi hiba nélkül ment :D
2015. jan. 22. 23:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2015. jan. 22. 23:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Én két napig azaz 2x6órán át írtam egy program modult Javaban. 7 class, mindegyik 150-200 soros. Mellesleg elég komplexre sikerült. Azt vártam, hogy valami NullPointerExceptiont fog dobni, vagy végtelen ciklusba esik, de nem. :) Igaz, nem nagyon azt csinálta amit kellet, de nem szált el. :)

Persze aki benne van fejben és képes átlátni az egészet, az nagyobbat is megtud írni elsőre.

2015. jan. 22. 23:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, napi szinten megesik :D
2015. jan. 23. 09:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Még kezdő koromban igen. De ezt 'kinövi' az ember egy idő után. Amikor már pontosan tudod, hogy mit csinálsz, eléggé megritkulnak az ilyen csodálkozások.
2015. jan. 23. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem csodálkozok, teljesen normális. :P
2015. jan. 23. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!