Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nektek melyik a kedvenc media...

Nektek melyik a kedvenc media player programotok?

Figyelt kérdés
A Windows és a KMPlayer cserben hagyott. A fő szempont, hogy sok fájltípust tudjon kezelni.

2014. aug. 9. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:

KmPlayer hogyan hagyott cserben?

Az az egyik legjobb a VLC Player mellett...akár próbáld ki azt.

2014. aug. 9. 19:43
 2/10 CspCsj ***** válasza:

Mit jelent, hogy "cserben" hagyott?

MPC-t használok egy ideje:

[link]

Előtte Mplayer-t:

[link]

2014. aug. 9. 19:58
 3/10 Emberek ***** válasza:
En idotlen idok ota BSPlayert hasznalok
2014. aug. 9. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
En gom playert hasznalok. Nekem bevallt :)
2014. aug. 9. 21:11
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi! :) Nekem a KMPlayer a kedvencem, de nem lehet neki megmondani, hogy ha egy zene végére ér, akkor ne menjen egyből a következőre.

Mi teszi a VLC-t a legjobbá?

2014. aug. 9. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Pont mint a KM...beépített kodekekkel működik a VLC is. De az ajánlottak is jók. Én a KM-et csak filmre használom, zenére AIMP. Ha beadsz egy mappát, akkor azt végig játsza minden lejátszó.

Próbáld ki az ajánlott AIMP-ot csak zenére, filmekre meg maradhat a Kmp...nem bánod meg. Foobar és AIMP ezek a legjobbak zenére amúgy szerintem.

2014. aug. 9. 21:48
 7/10 A kérdező kommentje:

Kipróbálom majd őket. Ezekben be lehet állítani, hogy ne játssza le automatikusan a következőt?

Be kell vallanom, nem épp zenét szoktam ezekkel hallgatni, hanem rövid, 4-5 másodperces hangfájlokat. A WMPlayer minden harmadiknál hibát ír, bezárom, újra rákattintok a fájlra, aztán játsza rendesen (hülye).

2014. aug. 9. 22:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Még nem állítottam be, hogy ne játssza le automatikusan a számokat. Ha csak egy számot akarok hallgatni, csak azt indítom, ha egy komplett mappát nyitok meg, azon végig megy, hiszen azt "adtam be" a lejátszónak...
2014. aug. 10. 11:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Egy mappában van több fájl, és én csak azt akarom lejátszani, amire rákattintottam, de erre sorban játssza le az összeset. Ezt hogy lehet kikapcsolni? Csak azt akarom hallani, amire rákattintottam.
2014. aug. 10. 12:40
 10/10 CspCsj ***** válasza:

[link]

Preferences > General Settings > Change File Open Method > "Open Selected files only"

Nem tudom magyarul pontosan hogyan van: Általános beállításoknál a Fájl megnyitás módját állítsd át "Csak a kiválasztott fájlok"-ra

2014. aug. 10. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!