Nektek melyik a kedvenc media player programotok?
KmPlayer hogyan hagyott cserben?
Az az egyik legjobb a VLC Player mellett...akár próbáld ki azt.
Köszi! :) Nekem a KMPlayer a kedvencem, de nem lehet neki megmondani, hogy ha egy zene végére ér, akkor ne menjen egyből a következőre.
Mi teszi a VLC-t a legjobbá?
Pont mint a KM...beépített kodekekkel működik a VLC is. De az ajánlottak is jók. Én a KM-et csak filmre használom, zenére AIMP. Ha beadsz egy mappát, akkor azt végig játsza minden lejátszó.
Próbáld ki az ajánlott AIMP-ot csak zenére, filmekre meg maradhat a Kmp...nem bánod meg. Foobar és AIMP ezek a legjobbak zenére amúgy szerintem.
Kipróbálom majd őket. Ezekben be lehet állítani, hogy ne játssza le automatikusan a következőt?
Be kell vallanom, nem épp zenét szoktam ezekkel hallgatni, hanem rövid, 4-5 másodperces hangfájlokat. A WMPlayer minden harmadiknál hibát ír, bezárom, újra rákattintok a fájlra, aztán játsza rendesen (hülye).
Preferences > General Settings > Change File Open Method > "Open Selected files only"
Nem tudom magyarul pontosan hogyan van: Általános beállításoknál a Fájl megnyitás módját állítsd át "Csak a kiválasztott fájlok"-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!