(C#) Hogyan bővíthetném a tudásom?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki kb. 1 hónapon belül pl. 1 jegyzettömb alkalmazást megfogok tudni csinálni ill. meglesznek a nyelv alapjai, konzolos ill. form app-ok formájában, de ahogy néztem a neten letöltöttem mindenféle könyvet stb. úgy tűnik ezekkel nem igazán jutok tovább.2016. jan. 27. 04:26
1/7 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok hiába a nyelvi elemek ismerete úgy tűnik attól még programozni nem tanulok meg. Ezért engem is érdekelnének a válaszok.
2/7 A kérdező kommentje:
Hmm, akkor, ha gondolod segíthetnénk egymást.
2016. jan. 27. 04:45
3/7 anonim válasza:
.Net-hez rengeteg technológia van, amivel jó tisztában lenni. Entity framework, wcf, asp.net, asp.net mvc. Ezek szinte mindenhol elvárások. Mellette pedig csinálhatsz gyakorló feladatokat. Project euleren találsz is kezdésnek jókat. Utána pedig kitalálsz magadnak nagyobb, összetettebb feladatokat.
4/7 anonim válasza:
Pluralsight.com én itt tanultam mindent. A főiskolára meg aludni jártam, illetve 7x megbukni analízis 2-ből. De azért már több mint 5 éve programozóként dolgozom.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a pont :)
2016. jan. 27. 11:31
6/7 anonim válasza:
Reiter István: C# jegyzet
Regius Kornél: ASP.NET MVC4+
Amúgy azt hiszed, hogy a programozásban a nyelv eszközeinek megismerése a nehéz? Hahaha... majd rájössz, hogy sokkal fontosabb az elv. Például hogyan csinálhatsz egyszerű mesterséges intelligenciát, magától tanuló neurális hálót, stb.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem azt
2016. jan. 28. 06:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!