Szerintetek meg lehet tanulni májusra C#-ben programozni, ha majdhogynem 0 a tudásom?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mennyit kell szerintetek tanulni napi szinten?2015. márc. 24. 20:18
2/9 Tengor válasza:
Ha tanultál már más hasonló nyelvet, mondjuk Javat akkor nem lehetetlen. Egyébként felejtős.
3/9 anonim válasza:
igen eljutsz egy egyszerűbb számológépig de ha nálad a nyelv ismerete jelenti hogy "megtanulni" akkor kizárt.. :) most jutott eszedbe az emelt szintű érettségi?
5/9 A kérdező kommentje:
Az ilyen alapok mennek, mint a számológép csinálás meg a vektorok, csak a bonyolultabb nem.
Nem, nem most jutott eszembe, csak nem haladtam eddig gyorsan eléggé, mert mást is kellett tanulni és kíváncsi vagyok mennyire kéne belehúznom.
Ez az 1. nyelv
2015. márc. 24. 21:30
6/9 anonim válasza:
Semmi sem lehetetlen, húzz bele!
7/9 anonim válasza:
Érettségi szinten (a május miatt gondolom) nem lehetetlen, de nagyon sok idő kell hozzá. Kevesebb, ha találsz egy jó tanárt.
8/9 anonim válasza:
Alapszinten igen, de attól még nem biztos, hogy jó lesz érettségire.
9/9 anonim válasza:
Szerintem hülyeség, hogy nem lehet felkészülni belőle, mivel az érettségi feladatai nevetségesek programozás terén. Alapszintű tudással meg lehet őket oldani. Ami fontosabb, az a nyelvtől független programozáselmélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!