Hogyan fejlesszem tovább a java tudásom?
Programozási elméletet tanultam az egyetemen, plusz 2 félév gyakorlati java programozást, és erre még rájön egy félévnyi gyakorlat önszorgalomból.
Egy bonyolultabb eseményvezérelt alkalmazást már össze tudok rakni (Pl. moziműsor adminisztráló / mozijegy vásárló alkalmazást). Megy a szálkezelés, adatbázis kezelés, reguláris kifejezések. Az ismertebb algoritmusokat is ismerem, és tudom implementálni.
Na de innen hogyan tovább? Szeretnék jelentkezni munkára, de előtte szeretném még magasabb szintre fejleszteni a tudásomat. Nézegettem sok online anyagot, de főleg kezdőknek szólnak, vagy pedig nagyon kevés az új információ benne.
Szeretném a kódolási minőségemet fejleszteni, mert a tanáraink nagyon sok mindent ránk bíztak, sokszor elég volt, ha működik, és megfelelően moduláris, tagolt. Mit tanácsoltok? A könyveket nem ismerem, az Agyhullámot ajánlották, de első ránézésre elég kezdőnek, szájbarágósnak tűnik. Esetleg valamilyen jó online oktató oldalt ismertek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!