Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozók! Nektek menne...

Programozók! Nektek menne fejből most azonnal, hogy mi a Riemann integrálokra vonatkozó elégséges feltétel definíciója?

Figyelt kérdés
Vagy mondja már meg valaki, hogy programozóknak minek kell analízis elméleti definíciókat tanulni egyetemen? ráadásul 130db ilyen definíció van tele "kínai" írásjelekkel és ebből vizsgán 15-t kérdez a tanár és 12-t hibátlanul kell tudni. Nem matematikus akarok lenni, hanem programozó. Mi értelme van ilyeneket tanítani programozó szakon, ezt fogom használni kódolásnál? Kb ahogy bemagolom 1 napra rá el is felejtem ezeket a definíciókat. Szerintem semmi értelme, hogy el tudom mondani pl a Riemann tétel definíciójat...semmire nem megyek vele, alkalmazni se tudja senki(legalábbis nálunk az egyetemen, csak bemagoljuk ezeket a definíciókat...a szerencsések ki tudják puskázni egy kettesre)

2016. jan. 7. 18:34
1 2
 11/11 anonim válasza:
Azt felesleges beleírni, definiálva van korábban. Csak az egyenlőek szó hiányzott a definícióból.
2016. jan. 7. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!