Vélemények a Nyíregyházi Főiskola Programtervező informatikus BSc szakjáról?
Szia,
csak biztatni tudlak, vágj bele! Nem számít az hogy hol tanulod az alapokat, ebben a szakmában nem az egyetemen/főiskolán tanulod meg a lényeget, hanem otthon a netről. Semelyik iskola sem képes lépést tartani az IT szektor változásaival.
Én a GDF re jártam Budapesten, tanítottak kb 10 különböző nyelvet (assembly, Pascal, c, c++, Modula 2, CAVO, VisualBasic, Java, VRML stb), elsőre nem értettem, hogy mi értelme van ennyi féle nyelven eljutni addig, hogy "Hello World", ahelyett hogy egy adott nyelvben valóban haladó tudást kaptam volna. Aztán rájöttem, hogy jó volt ez így :) Most C# ban fejlesztek és teljes egészében magam tanultam, de ha holnap javascript-ben kell folytatnom akkor sem jönnék zavarba, meg kellett kicsit változtatnom egy binárist, hogy ne zaklasson jelszavakkal és egy kis assembly utánajárással most már vidáman használom :)
A lényeg, hogy legyél nyitott és a neten mindent megtalálsz, a melóhelyeken meg úgyis az számít, hogy TE mit tudsz nem a papír.
Sokkal fontosabb, hogy a suli mellett találj egy jó céget ahol melózhatsz gyakornokként, ha ezt meg tudod oldani Nyíregyen akkor a sulival nem lesz gond ;)
Remélem segítettem,
X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!