Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van köztetek programozó...

Van köztetek programozó (segítséget kérnék tanulás ügyben)?

Figyelt kérdés

Rengeteget agyalok mostanában, hogy belevágjak-e.

Én most 27 éves vagyok, úgy 1 évig tanulnék angolt most és 2 év lenen az érettségi.

Az érdekelne, hogy ha belevágok és ez után jönne az egyetem és ha elvégzem akkor el tudnék helyezkedni benne? Főleg külföldön érdekelne a dolog, mert ott szeretnék majd letelepedni.

Ha lehet ne olyan kommentek jöjjenek, hogy sose késő elkezdeni tanulni meg hogy a nagyapám 60 évesen kezdi az egyetemet. Én ebben szeretnék majd dolgozni. Minden építő jellegű dolog érdekel, aminek hasznát venném.

Nem tudom mennyire baj e, hogy nem alapból programozónak mentem. De most szeretnék váltani. Olvastam dolgokat, hogy 30 felett diszkrimináció meg ezek. De olyan valaki tanácsa érdekelne aki ért ezekhez a dolgokhoz.

Illetve talán az informatika olyan ága érdekelne ahol nem a kort nézik.

2015. nov. 13. 20:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a srácot velem keveritek, mivel nekem volt egy hasonló kérdésem pár napja ugyanezzel a korral. Annyi a különbség, hogy azóta én "lassan megtanulom" a Pascal-t, míg te ide kommentelgetsz :D
2015. nov. 15. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!