Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha valaki Java-t tanul, hol...

Ha valaki Java-t tanul, hol tud referenciát gyűjteni?

Figyelt kérdés
Junior állásoknál is kérnek első tapasztalatot Java programozásban (pl. projektekben való részvételt), hol lehet ilyenben részt venni? Hogy szerezzen az ember bemutatható tapasztalatot?
2015. szept. 20. 10:56
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

1) Szakmai gyakorlat

2) Versenyek:

a) Ha saját ötleted van, akkor StartUp verseny

b) Ha nincs, akkor valami programozóknak szánt prog verseny

1) és 2/a)-n túl vagyok.

Igaz az utóbbit csak meghallgatta a zsűri oszt szevasz. Senki se nyert semmit.

2015. szept. 20. 13:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem jár egyetemre, fel sem veszik szakmai gyakorlatra. Ezesetben csak a 2-es marad?!
2015. szept. 20. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Írj olyan programot ami hasznos és sok ember letölti, használja. Kész is a referencia.
2015. szept. 20. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Open-source projektekhez is csatlakozhatsz. Meg indíthatsz is.

Pl. GitHub-on.

2015. szept. 20. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Eclipse-ben a kívánt elemre kattintva jobb gomb, references. Összegyűjti az összeset. :-)
2015. szept. 20. 18:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézz szét Github-on, rengeteg open source projekt van, amihez csatlakozhatsz.
2015. szept. 21. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:
47%

Nagyon jók a válaszok!

Én elsőbb arra gondoltam, hogy gyűjthetne referenciákat a csávó úgy is mint régen a Dizzy nevű játékban a tojásformájú lény tette a pénzérmékkel... :-)

Aztán arra gondoltam, hogy manapság az emberek azt hiszik, hogy reggel felkelnek és új referenciapontokat kapnak ajándékba?

Ha kőkeményen dolgozol, akkor sem biztos, hogy sikereket érsz el, meg az is lehet, hogy támad egy jó ötleted (lásd Mark Zuckerberg-et) és a Marson is csak azt veszik emberszámba, akinek van Facebook-ja... :-)

Szerintem ha szeretsz programozni, bármiben is, akkor programok fognak születni, valamelyiket soha nem látja senki, de talán lesz közöttük egy jó is, kb. így tudsz referenciákat szerezni.

(esetleg nézz körül és mérd fel mire van igény, aztán próbáld jó marketingdumával eladni)

2015. szept. 22. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Mark Zuckerbergnek (nincs kötőjel a toldalék előtt) nem támadt jó ötlete, hacsak az nem, hogy másokét ellopja. Igen jó életrajzi filmet csináltak róla.
2015. szept. 22. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!