Emelt informatika érettségi java-ba vagy python-ba érdemes?
Jééé nem is tudtam, hogy Java-ban, vagy akár Python-ban is lehet érettségit tenni, bár az igaz, hogy a választás a tanuló kezében van. (tehát ennyi erővel akár választhatná az Occam-et vagy a Smalltalk-ot is)
Java az egy jó nyelv, bár a Google Chrome már nem támogatja, mondván használjunk másik böngészőt. Ergó a biztonságra hivatkozva a Java-t is kinyirják, vagyis ilyen alapon kár megtanulnod.
A Python-t meg magam sem értem miért ajánlgatja sok ember, talán azért mert kezdőknek állítólag érthetőbb bármi másnál, bár vannak olyan részei, ami szerintem nem kezdőknek való. De mivel olyan értelmező, mint régen a BASIC volt, így logikusan valóban kevesebb energiabefektetéssel tudsz gyorsabban elérni benne eredményeket.
Egy újabb értelmetlen és haszontalan igazmondó komment, köszönjük.
Kérdező: Ha a Java jobban megy, akkor írd meg abban. Az, hogy a nyelvet mennyire ismered sokkal többet jelent annál, hogy maga a nyelv mennyire hatékony.
#3-asnak (SzerelmesVidra):
A kérdésre koncentrálj! Engem felejts el! :-)
(mellesleg épeszü ember láhatja, hogy melyikünk koncentrál a kérdésre, és melyikünk kritizálja állíndóan a másikat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!