Emelt szintű informatika érettségi programozási nyelv?
Python-t ajánlom. Később sem lesz haszontalan hogy ismersz egy scriptnyelvet, alapokhoz tökéletes, valamint egyetemen sem leszek ismeretlenek az algoritmusok. És kezdésként több sikerélményt nyújt.
Az egyetemen első félévben valószínűleg C lesz, ezt könnyebb második nyelvként megemészteni. Főleg az elején sok a "nemtom mért így kell de így működik" rész, amit nehéz hirtelen elmagyarázni, megérteni.
akkor kezdem a pythont, és azzal is érettségizek majd, köszi. és a webbel kapcsolatban ezeket lehet most használni, én melyiket válasszam majd? Persze, változik az még, de cska jobb most rákészülni hamar
Weblapkészítéshez használható
program:
Office SharePoint Designer 2007*
DreamWeaver MX 2004
KompoZer 0.8b3
KompoZer az NVU utódja, a felülete, a kezelése kb. megegyezik. Én is ezt használtam, ha ismered is akkor szerintem ezt érdemes.
Az egyetemre pedig matektanulással készülj. Ha nem is teszel emeltet, faktra járj. Illetve fizika is jól jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!