Emelt informatika érettségivel kapcsolatban tennék fel egy kérdést. Feltétlenül meg kell tanulnom a c++-t?
Figyelt kérdés
Igaz emelt infón van programozás. Nem járok faktra, de már egy nyelven tudok programozni (Java). Viszont fakton c++ programozást tanulnak. Ha én úgy döntök, hogy mégis akarok informatikából emeltezi, akkor meg kéne tanulnom a c++-t, vagy megkérdezik, hogy esetleg tudok-e más nyelven és hogy milyen programot használok hozzá, (hogy azt majd feltelepítsék a gépre stb.)?2014. nov. 1. 20:02
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Emeltezni lehet hogy nem is a saját iskoládban fogsz. Ettől függetlenül kötelesek biztosítani az #1-es által linkelt szoftverek közül amit választasz.
3/3 anonim válasza:
"Emeltezni lehet hogy nem is a saját iskoládban fogsz." - Én ahogy tudom nem is lehet a saját iskolájában.
Kapni fogsz egy szoftverlistát, amin bejelölheted, hogy mit szeretnél használni, utána neked már ezzel semmi dolgod. Egész nyugodtan írhatod Java-ban is - bár én nem pont azt ajánlanám informatika emeltre, de ez a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!