Kedves válaszolók.14 éves vagyok 5 éve foglalkozok az infóval. Ésmegy a modellezés, animálás, programozás:java nyelv olyan szinten hogy bármit átírjak. Nos ha csinálnék 1 játékot de nem piacra adom akkor? Sért törvényt?
Javahoz érdemes megtanulni az openGL-t és LWJGL-el dolgozni egy játékon.
Amúgy nem sért semmilyen törvényt az ha te írsz egy játékot.
Ne vedd sértésnek, de én meglehetősen szkeptikus vagyok a tudásodat illetően.
Ezt megerősíti, hogy a beígért kép is elmaradt.
Másrészt meg ne haragudj meg, de tök tájékozatlan vagy, még egy kérdést sem tudsz helyesen feltenni, így nehezen hiszem el, hogy profi színvonalú Java játékfejlesztő lennél. A feltett kérdések, és a megfogalmazás minősége sokat elárulnak ám az ember kompetenciáiról.
De tudod, mit? Írj Java nyelven egy sakk-játékot! De ne hagyományos sakk legyen, hanem a felhasználó választhassa meg a sakktábla méretét, valamint legyen legalább egy, a szabványos sakktól eltérő figura a játékban, egyedi mozgási jellemzőkkel.
Ha ezt meg tudod írni, akkor elhiszem, hogy tudsz valamit. (Vagy meg tudtad győzni a programozó nagybácsidat, hogy egy rekesz sörért leprogramozza neked.)
... és ez még nem tartozott a nehezebb feladatok közé.
Én nem a kérdésre válaszolnék:
Oké, hogy áttudod írni, de teljesen magadtól képes vagy összerakni minimum egy snake játékot?
Na azt már árulhatod, feltéve ha eredeti a fejlesztőkörnyezeted, mert van egy bizonyos szoftverrendőrség.
Teljesen legálisan valami nyiltforráskódú dologba vágj neki pl.: android programozásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!