Kedves válaszolók.14 éves vagyok 5 éve foglalkozok az infóval. Ésmegy a modellezés, animálás, programozás:java nyelv olyan szinten hogy bármit átírjak. Nos ha csinálnék 1 játékot de nem piacra adom akkor? Sért törvényt?
Nem kötelező semmit eladni. Nagy baromság lenne.
Ha a "csinálás" alatt "átírást" értesz, akkor olvasd el a játék felhasználási feltételeit első körben, lehet hogy piacra dobástól függetlenül tilos visszafejteni, módosítani a cuccot.
Azt amúgy milyen törvényt sértene?
Játékcsinálási törvényt?
5 év alatt legjobb esetben is egy területen lehetsz közepesen szar, soknak tűnhet a tudás amit összeszedtél, de nagyon az elején vagy még(elsősorban azért, mert túlságosan sok mindennel foglalkoztál, 5 év alatt elég jó grafikus lehet az emberből, és talán közepes programozáshoz is elég - 11 éve tanulom mindkettőt, nem légből kapott számokkal dobálózok).
De hogy a kérdésre is válaszoljak, olyan formában adod ki a saját programod amilyenben akarod, azt sem tiltja törvény, hogy 1241551253252$ t kérj érte, sem azt, hogy fizess, ha használja valaki. Ha csak modolni akarsz valamit, az már más téma, nézz utána, hogy az adott játéknál hogy van(általában nyugodtan lehet modolni, steamen már árulhatod is a modjaidat, de van olyan játék is, amit semmilyen tekintetben nem lehet megpiszkálni).
Értem, amúgy 5 év alatt annyit tudtam összeszedni, átírni egy játékot weblap : php / html. Java: plugin, mrg ugye a játék átíráshoz szükségvolt
. Egyébkén soksk szerint gyórsan haladok. De ez szerintem lassú folyamat :/
Ez semmire nem elég.
Ennyiből maximum modot tudsz készíteni, egy komplett játék esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!