Programozók: ti mennyire vagytok barátkozósak?
Mert az iskolában egyáltalán nem azt tanítják, amire szükséged lesz a munkád során, hanem teljesen mást. Még az egyetemen is csak érintőlegesen kapsz tudást. Olyat, amivel _elméletileg_ már tudsz programozni, _gyakorlatilag_ meg fogalmad sincs arról, hogy mit csinálsz.
Amire a mindennapi munka során valóban szükség van, azt a munkahelyeden fogod összegyűjteni, saját tapasztalatból, a tapasztaltabb kollégák tanácsaiból, illetve a munkáltató által biztosított tréningekből (jobb helyeken ilyen is van).
Köszi neked is a hozzászólást. :)
azt sejtettem, hogy az élet(munkahely) "pöttyet" másabb, mint a suli. Ahol ugye a tanárok másként tanítanak: az egyik sulin halál komolyan az egyik tárgyat, másikon meg pl. elég pár mondatot megtanulni a ketteshez...
Lehet, a programozókkal nem is nagyon lehet barátkozni. :D
Kihalnak...ha úgy érted, hogy meghalnak, akkor részvétem.
Szesztestvérrel meg nem sokat ér az ember, ha szakmai dologról van szó. :/
#21: na igen, a jobb helyeken.
Máshol meg mutasd a fenekedet, hagyd helyezzék a pihe-puha fenékpárnácskáidra a rút lábukat, hogy egyet lökve lábukkal kirúgjanak az előtted nyitva álló ajtón?:(
Ha nem vagy elég jó, húzol a fenébe, légy csak nyugodtan munkanélküli. :S
Ha én elhelyezkedek valahol, örülök, hogy egyáltalán felvettek és remélem, hogy nem rúgnak ki az első "nem tudom megcsinálni" után.
Azért ennyire nem elkeserítő a helyzet, de érdemes multicéghez szegődni elsőnek, mert általában a nagyobb büdzséből többet tudnak nyújtani.
Vidék azért ingerszegény, mert ülsz a semmiben,lágy szellő lengedez, negyedóráként fütyül egy rigó, és... nincs és. Ennyi. Én városi gyerek vagyok. Nagyon szeretek lehúzni vidékre, pihenni, lazítani - gondolom, ismerős az érzés, amikor jólesik, hogy nem történik semmi -, de nem tudnék vidéken élni, mert megőrülök, ha minden le van körülöttem ülepedve.
Habár azt tudni kell, hogy mi számít vidéknek. :D
De gondolom most egy falura gondoltál, ahol mondjuk nincs korzó, tesco, stb, helyette van hatalmas kert, meg traktor.
Vannak nálam jobbak is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!