Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen szöveget kell beírnom...

Milyen szöveget kell beírnom a Jegyzettömbbe, és mit kell vele csinálnom, hogy a programozás segítségével tudjak alkotni egy kis ugráló kék szívet?

Figyelt kérdés
Nem tudok programozni, soha nem is tanultam, de azt hallottam, hogy a jegyzettömb segítségével is lehet programozni. Nos, én csak annyit kérek tőletek, hogy mondjátok el, mit írjak a jegyzettömbbe, hogy egy kis kék szívet kapjak, ami ugrál (tehát pattog föl-le).
2015. ápr. 5. 15:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

"csupán arra lennék kíváncsi, hogy egy kis kék szívhez (vagy bármilyen más egyszerű alakzathoz) mennyi begépelt karakterre van szükség."

A rendszertől, a programozási nyelvtől, a rendelkezésre álló könyvtáraktól függően 200-tól 20 ezerig terjedhet.

2015. ápr. 5. 17:26
 12/21 ejbenjaro ***** válasza:
90%

Kemény az, amikor a tudatlanság még buzgósággal és párosul...

Feljebb leírták már neked, hogy ez nem ilyen egyszerű. Én is azt javaslom, hogy inkább képszerkesztővel próbálkozz.

2015. ápr. 5. 17:29
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
Na takarodj a fenébe...
2015. ápr. 5. 17:32
 14/21 anonim ***** válasza:
Én pedig azt szeretném tudni, hányszor kell ütnöm a kalapácsommal, hogy legyen egy biciklim.
2015. ápr. 5. 17:35
 15/21 A kérdező kommentje:
Akkor valaki megtenné, hogy csinál programozással egy 20x20 képpontos fekete négyzetet? Nem kell se mozognia, se semmi, egyszerű négyzet legyen (a szív programozása lehet sokkal hosszadalmasabb). Nem venne 5-10 percnél többet időt igénybe, és ha valaki mondjuk pont unatkozik, akkor mondjuk ha megcsinálja, legalább nem fog unatkozni, és már tudni fogja a többséggel ellentétben, hogy kb hány karakter kell egy ilyen elkészítéséhez. Ja, meg elmondhatja, hogy egy fekete négyzetet programozott, ezt azért mégiscsak kevesen mondhatják el magukról.
2015. ápr. 5. 18:00
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2015. ápr. 5. 18:08
 17/21 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen igen, jegyzettömb segítségével is lehet programozni. A kulcsszó ekkor a JavaScript (+HTML). Ezt bármelyik elterjedt böngésző megeszi.

Megtanulni szeretnéd, vagy csak látni?

2015. ápr. 5. 18:09
 18/21 anonim ***** válasza:

#16: De:)

WPFben pl:

<Window xmlns=" [link] Height="350" Width="525">

<Grid>

<Rectangle Fill="Black" Width="20" Height="20" />

</Grid>

</Window>

2015. ápr. 5. 18:10
 19/21 anonim ***** válasza:

Furcsa egy alak vagy te.

"Ja, meg elmondhatja, hogy egy fekete négyzetet programozott, ezt azért mégiscsak kevesen mondhatják el magukról."

http://pastebinPONTcom/16AUVhDh

Tessék, itt egy fekete négyzet C-ben, kevesen mondhatják el, hogy képesek lennének ilyet alkotni. :)

2015. ápr. 5. 18:17
 20/21 A kérdező kommentje:
#18, köszönöm. Akkor ezek szerint ezzel a pár sorra meg lehet alkotni a fekete négyzetet.
2015. ápr. 5. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!