C++ nyelvtet kezdtem el tanulni, viszont a mostani gépemen valamiért sehogy sem akar működni a codeblocks. (? )
Figyelt kérdés
Milyen más programot ajánlanátok amin lehet c++ nyelven programozni?2015. ápr. 1. 21:12
1/6 anonim válasza:
Milyen géped van, hogy nem működik rajta? Amúgy Visual Studio van még (többek közt).
2/6 anonim válasza:
3/6 SimkoL válasza:
'Szórakozásra' én a Dev-C++-t használom. Magyar - is - telepítésnél mindent beállít, csak azt hiszem egy gyorsbillentyűt kell kikapcsolni, talán Ctrl-A, de nem emlékszem már talán lesz itt valaki aki segít.
4/6 anonim válasza:
Míg windowst használtam, és C/C++-ban kellett programoznom (és nem volt kikötve, hogy Visual Studio-t kell használni) én is a Dev C-t használtam. Volt egy aprócska hibája, hogy magyar karakterkiosztásnál egy karaktert rosszúl írt ki (már nem emlékszem, hogy melyiket), de még így is ez volt a leggyorsabb. Visuallal volt olyan esetem, hogy megírtam egy programot, elinditottam, hogy fordítsa le, elmentem a városban gyalog és vissza (ez kb. 10 km), és 5 perccel később be is fejezte a fordítást. :)) A Dev gyorsabb volt.
Ubuntun főleg a codeblocks-ot vagy a qt saját kezelőjét használom (vagy egyszerűen csak szöveges fájlban, majd fordítok a terminálból). Régebben használtam az anjuta-t, de az egy jó ideje nagyon pocsék.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
2015. ápr. 2. 09:54
6/6 anonim válasza:
Azt hiszem nálad csak a code:blocks van fent a gépen, a gcc nem. Telepítsd a gcc-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!