Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C programozás: CodeBlocks...

C programozás: CodeBlocks IDE, Tömb feltöltési/Debug problémák. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ha lebegőpontos számokkal akarom feltölteni a tömböt (bármilyen típust) az alábbi eredményt kapom.

[link]

2015. márc. 23. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Meglehetne próbálni a float tömbbe float-ot rakni. {1.5f, 3.4f} Bár nem értem hol veszik el a típus információ.
2015. márc. 23. 17:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Helyzet változatlan, azért köszönöm hozzászólást.

Az a legbosszantóbb, hogy hiába guglizgatok nem találok használható információt. :/

2015. márc. 23. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Kipróbáltam nálam mindkettővel megfelelően működik. Milyen oprendszert, fordítót és CodeBlocks verziót használsz?
2015. márc. 23. 18:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Ubuntun használom, Windowson megfelelően működik nekem is, csak a file kezelésnél érdekes dolgokat produkált, ezért használom inkább Ubuntun.

CB IDeből: 10.05-öt használom, az új 13.xx verzió is fent volt mind kettőn ugyan az volt az eredmény.

Fordító:GNU GCC Compiler

2015. márc. 23. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Mit ír ki, ha ciklussal elkezded kiírni az elemket?

Nagyon fura.

2015. márc. 23. 18:12
 6/8 A kérdező kommentje:

Itt csak menézettem az egyik elemet, de érdekes....

[link]

2015. márc. 23. 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, mintha nem a '.' lenne a tizedesválasztó.
2015. márc. 23. 18:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen, külön szedi az egész részt, és a tört részét.

13.xx verzióban indexeli is a tömböt, ott akartam felölteni egy tömböt lebegőpontos számokkal akkor jöttem rá erre a furcsaságra és ott 199-ig indexelte be a 100 elemű tömböt.

Végülis csak kiíratásbeli/esztétikai hiba.(gondolom én)

Méretben sem foglal többet.

2015. márc. 23. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!