Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Meg szeretnék ismerkedni az...

Meg szeretnék ismerkedni az androidos programozással . Hol kezdjem?

Figyelt kérdés

#Android #sszoftver
2015. márc. 20. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
A szobádban, a gép előtt ülve a legkényelmesebb.
2015. márc. 20. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
A Java programozással PC-n.
2015. márc. 20. 17:34
 3/8 anonim válasza:
Ha gyorsan szeretnél összedobni valamit, akkor keress egy online app makert, van ingyenes is, de aprópénzért simán össze tudsz dobni egy egyszerűbbet.
2015. márc. 20. 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:
sajnálom nem fog menni.. a google alapszintű használata szükséges hozzá
2015. márc. 20. 18:23
 5/8 anonim ***** válasza:
3 naponta felteszik a kérdést, keress vissza. Ez az első lépés.
2015. márc. 20. 19:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Bocsi de ez az oldal nem azért van hogy kérdéseket tegyünk fel? mert szerintem azért csinálták (gyengébbek kedvéért elmondom hogy a címben is van erre egy elrejtett utalás ). Szóval ha valaki kérdez és csak a megalázó rosszindulatú stb válaszok törnének elő belőletek akkor légyszives tartsátok vissza.

ui.:köszi a rendes válaszokat

2015. márc. 22. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:

én megválaszoltam de úgy tűnik nem értetted az utalást..

[link]

2015. márc. 22. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nem arról van szó, hogy nem akarnak válaszolni a kérdésedre, csak tudod ha már Te vagy a 10 000-dik kérdező, aki ugyanazt a kérdést teszi fel, mint az előző 9 999, akkor unalmas, és úgy próbálják feldobni a szituációt, hogy elkezdenek játszani a cinizmussal... :-)

Hogy megismerkedj az Androidddal:

1.: vegyél egy Android-os telefont, nézd át az összes menüjét, próbáld ki mire képes a rendszer, ha azt érzed ezen túlvagy már, akkor tévedsz... :-)

2.: majd úgy ahogy mondták az előttem szólók is, nézz körül milyen oldalak vannak a témával kapcsolatban a neten, a Google keresőmotor segítségével.

3.: nézz meg kezdő forráskódokat (pl. Hello World) és próbáld értelmezni, sőt akár ki is próbálni egy fejlesztőkörnyezet segítségével, aztán módosíts rajta ezt+azt...

4.: jaaa hogy fejlesztőkörnyezet?

[link]

5.: ...és ha megírtál 10-20 programot és azt érzed tudsz programozni Android-ot, nos akkor is tévedsz! :-)

Hogy miért? Majd időközben rájössz, hogy minél többet tudsz valamiről, mindimkább azt fogod érezni, hogy nem tudsz még semmit... :-)

2015. márc. 24. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!