Meg szeretnék ismerkedni az androidos programozással . Hol kezdjem?
Bocsi de ez az oldal nem azért van hogy kérdéseket tegyünk fel? mert szerintem azért csinálták (gyengébbek kedvéért elmondom hogy a címben is van erre egy elrejtett utalás ). Szóval ha valaki kérdez és csak a megalázó rosszindulatú stb válaszok törnének elő belőletek akkor légyszives tartsátok vissza.
ui.:köszi a rendes válaszokat
én megválaszoltam de úgy tűnik nem értetted az utalást..
Kedves kérdező, nem arról van szó, hogy nem akarnak válaszolni a kérdésedre, csak tudod ha már Te vagy a 10 000-dik kérdező, aki ugyanazt a kérdést teszi fel, mint az előző 9 999, akkor unalmas, és úgy próbálják feldobni a szituációt, hogy elkezdenek játszani a cinizmussal... :-)
Hogy megismerkedj az Androidddal:
1.: vegyél egy Android-os telefont, nézd át az összes menüjét, próbáld ki mire képes a rendszer, ha azt érzed ezen túlvagy már, akkor tévedsz... :-)
2.: majd úgy ahogy mondták az előttem szólók is, nézz körül milyen oldalak vannak a témával kapcsolatban a neten, a Google keresőmotor segítségével.
3.: nézz meg kezdő forráskódokat (pl. Hello World) és próbáld értelmezni, sőt akár ki is próbálni egy fejlesztőkörnyezet segítségével, aztán módosíts rajta ezt+azt...
4.: jaaa hogy fejlesztőkörnyezet?
5.: ...és ha megírtál 10-20 programot és azt érzed tudsz programozni Android-ot, nos akkor is tévedsz! :-)
Hogy miért? Majd időközben rájössz, hogy minél többet tudsz valamiről, mindimkább azt fogod érezni, hogy nem tudsz még semmit... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!