Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért nem működik nálam a...

Miért nem működik nálam a Python 3.4.2-ben a print művelet?

Figyelt kérdés
Folyton azt írja, hogy SyntaxError, pedig mindent úgy csinálok, mint a pdf-ben van írva!

2015. jan. 31. 11:41
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

142. oldal:

for i in range(10):

Legalább 5 percet gondolkozz már a válaszokon, mielőtt az első hülyeséget leírod, ami eszedbe jut.

2015. febr. 5. 18:31
 42/46 A kérdező kommentje:

az utolsó sort azt melyik kommentemre írtad elsősorban?

mert ha az utolsóra, akkor közlöm veled, hogy nem tudok olyan gyorsan haladni a könyvben, hogy pikk-pakk eljussak odáig!

és tökmindegy hogy tudok már egy nyelvet (valamennyire), mivel ez egy más nyelv, nem biztos hogy minden pont ugyanígy néz ki, és így rákeresni se nagyon tudok a pdf-ben...

mert ha beírnám, hogy "for (int i...", nem hiszem így már hogy lenne találat

de mindegy! ne azzal törődj, hogy én hülye vagyok! :D

ezen az oldalon a válaszolóknak sajnos el kell viselniük pár hülyét xDDD

a lényeg, hogy válaszoljanak, és én pedig megköszönöm! :)

2015. febr. 5. 21:09
 43/46 anonim ***** válasza:

Az előző bejegyzésedre gondoltam, amikor három perc múlva már magad is rájöttél...

A 142. oldalt azért írtam, hogy ott részletesebben meg tudd nézni. Nem fejeznéd be ezt a hülyegyerekes hisztizést? Szerintem értelmesebb vagy te ennél.

2015. febr. 5. 21:20
 44/46 A kérdező kommentje:

Milyen hülyegyerekes hiszti?! :D

Amúgy meg azért jöttem rá 3 perc múlva, mert a kedves válaszoló már leírta (lehet te voltál, nem tudom xD), hogy mi a baj, nekem pedig, amikor írtam a kódot, nem jutott eszembe (és magamtól egy ideig nem is jutott volna), hogy csak kiíratom a hatványt, de nem azzal számolok!

De pythonban még kezdő vagyok jócskán, és tőlem ilyenkor még kitelnek ilyen figyelmetlenségek. :D

C#-ban is legelőször olyanokat hibáztam.. xDD ifes sor végére pontosvesszőt tettem! :D

2015. febr. 5. 21:32
 45/46 anonim ***** válasza:

Igen, én írtam a választ.

Pont erről beszélek.

2015. febr. 5. 21:34
 46/46 A kérdező kommentje:
pont miről? túl komolytalan vagyok, vagy mi?
2015. febr. 5. 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!