Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért nem működik nálam a...

Miért nem működik nálam a Python 3.4.2-ben a print művelet?

Figyelt kérdés
Folyton azt írja, hogy SyntaxError, pedig mindent úgy csinálok, mint a pdf-ben van írva!

2015. jan. 31. 11:41
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz ekkora idióta, tényleg.

Ennyit írj a fileba, ami a következő négy sorban van, semmi többet, csak ez a négy sor legyen benne:

msg = "Hello world!"

print(msg)

a=input(a)

print('A beírt szöveg:', a)

2015. febr. 1. 22:15
 22/46 anonim ***** válasza:
Aztán egyszerűen csak hello.py-nak mentsd el.
2015. febr. 1. 22:18
 23/46 anonim ***** válasza:

Már összedobtam és leírtam. De hagyjuk, ez reménytelen. Az hagyján hogy magadtól nem jössz rá hogy kell egy hello world programot megírni egy leírás alapján, de amikor 3x leírják és nem értesz belőle semmit (és magyarul írtam), az jelzés értékű lehet arra, hogy nem állsz még készen a programozáshoz. Ha nem így gondolod, akkor olvass vissza és kezd el elemezni a beszélgetésünk szóról szóra és old meg a problémát magadtól, mert ennél egyszerűbb problémával nem igen fogsz találkozni programozásaid során. Sőt, több-százszor nehezebb problémákat kell majd egyedül, segítség nélkül megoldanod könnyedén, úgy hogy nem rágják a szádba a megoldást (nem úgy mint most, amikor is nem csak leírtam betűről betűre mit kell beírnod hogy működjön, de háromszor el is mondtam és még mindig nem értesz a szóból).

És nem, nem küldöm neked át a működő hello world programot. Használd az eszed, anélkül nem fog menni.

2015. febr. 1. 22:22
 24/46 A kérdező kommentje:

Javíts ki ha tévedek, de a legutóbbi képen, amit küldtem nem csak az a 4 sor volt, amit te írtál? Szerintem igen.

Amúgy megjegyzem, C#-ban ennél azért jóval jobb vagyok! :D

Csak a Python ahhoz képest fura, és ezt a Máté (haverom) meg is mondta előre...

De akkor hagyjuk, még azért próbálkozok. Azért kösz a segítséget mindenkitől! :)

2015. febr. 1. 22:34
 25/46 anonim ***** válasza:

Nem, nem csak ez a négy sor volt benne :D :D :D

Benne volt a Python 3.4.2 (v3 kezdetű, benne volt a Hello World! és minden sort >>>-el kezdtél.

Ezek miatt nem működött, amit csináltál.

Mi lenne, ha figyelmesen elolvasnád, amit válaszolnak neked és próbálnád megérteni???

2015. febr. 2. 09:36
 26/46 A kérdező kommentje:

Azt hogy csináljam hogy ne ezzel kezdődjön minden sor? :D

>>>

azt odateszi magától xdd

2015. febr. 2. 10:29
 27/46 A kérdező kommentje:
a Python 3.4.2-s cucc meg alapból megjelenik ott, mikor megnyitom..
2015. febr. 2. 10:30
 28/46 anonim ***** válasza:

Hát úgy, hogy nem írod bele a file-ba :D

Vagy ha egy az egyben akarod átmásolni a python konzolból, akkor meg kitörlöd a szükségtelen részeket, mielőtt elmented :D

2015. febr. 2. 14:52
 29/46 anonim ***** válasza:
Elküldenéd annak a pdfnek a linkjét, amiből "tanulsz"?
2015. febr. 2. 14:54
 30/46 A kérdező kommentje:

[link]

itt a pdf

amúgy mikor megnyitom az IDLE (Python 3.4 GUI - 32 bit)-et, akkor az alapból beleteszi oda azt a sort :D

2015. febr. 2. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!