Programozók hackelés?
Ja, a munka része senkinek nem tetszik:D
Egyébként nem sokan foglalkoznak vele, több a büntetés mint a haszon. Inkább biztonsági szakértőként éri meg ezzel foglalkozni.
Szia !
Én Counter-Strike: Global Offensivehez fejlesztek cheateket körülbelül 1-2 éve, előtte counter-strike 1.6-ra írtam szintén 1-2 évig.
A cheateknek két fajtája van vagyis 3, de eleinte elég, ha ezt a kettőt ismered:
Internal: Ezek azok a hackek amiket dll-ként írunk meg majd egy dll injectionnal hozzáfecskendezzük az adott processhez ( lásd: csgo.exe ). Ennek az előnye, hogy direkt hozzáférésünk van az adott program memóriájához és szabadon módosíthatjuk azt. Hátránya, hogy az anti-cheat könnyen elkapja, ha nem jól van megírva. Valamint, ha egy kis hiba is van a kódban szétfagy a process ( csgo.exe ).
External: Ezek azok a hackek amelyek futtatható állományként vannak megírva (.exe). Ennek előnye, hogyha kisebb hibát vétünk nem fagy szét az adott program az Internallal ellentétben. Szintén előnye, hogy kevesebb eséllyel találja meg az adott anti-cheat és könnyebb is biztonságosra megírni. Hátránya, hogy lassabban kéri le az értékeket mivel nem direkt hozzáférésünk van a memóriához.
A programok amiket be kell szereznünk:
- OllyDbg ( vagy egy más windows debugger )
- Cheat Engine
- Egy programozási nyelv ( pl: C, C++, C#, VB.NET, VB és még sorolhatnám [ én C ben írok ])
Ezeken felül egy aimbot-hoz például értened kell a matematikához is. Mivel a 3D-s xyz pozíciókat át kell alakítani 2D-re (x,y), hogy a kurzorunkat oda tudjuk mozgatni.
// Példa:
float distance = Get3DDis(&myPos, &enemyPos);
float position[2] = WorldToScreen(&myPos, &enemyPos, distance);
SetCursorPos(position[0], position[1]);
Egyenlőre legyen elég ennyi. Először tanulj meg programozni minimum közepes szinten valamilyen nyelven. Nagyon sok fórum van neten ahol ezzel foglalkoznak.
(www.unknowncheats.me)
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!