Programozók ti nagyon megszenvedtetek amikor tanultátok a szakmát vagy idővel ráállt az agyatok?
jelenleg van egy bútorasztalosi szakmám és egy érettségim, munka mellett java programozónak készülök tovább tanulni egy okj-s szakon, nektek hamar ráállt az agyatok az anyagra?
am azért váltok át programozóira mert anno az asztalosi szakmán én is beleestem abba a csapdába mint sokan mások h eygszerűen nem jelentett be a munkaadóm amikor a gyakszi helyre jártam és így hivatalosan nincs munka viszonyom és így még nehezebb állást találni ezen a téren mert mindenhova tapasztaltat keresnek:/ és a programozást régebben is tanultam igaz csak sulis szinten és érdekel a dolog, meg hát ugye jól lehet vele keresni és nagyon keresettek
Én még 12 éves koromban kezdtem el, és kellett egy kis idő, amíg rájöttem a dolgokra.
21/F
A '80-as években tanultam meg programozni, úgymond magamtól, munka mellett. Később a komolyabb programjaimnál hiányzott az a 'járulékos' tudás amit a programozás mellett oktatnak. Rendben, utánaolvastam, megtanultam, de nem mindegy, hogy párhuzamosan tanulod, vagy később úgymond kényszerűségből. Az elején sok-sok el..szott programom volt, amit százszor hatékonyabban meg lehetett volna írni. Hiába ismersz ezer utasítást vagy függvényt attól még nem biztos, hogy össze tudsz rakni egy 'normális' programot.
A másik: olyan nyelvet válassz amire 'rááll' az agyad és itt: [link] legalább az első húszban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!