Programozók mennyit alszotok?
"Én 6-7 órát."
A legujabb kutatasok szerint ekorul van az optimalis alvasmennyiseg, csak arra figyelj, hogy az minosegi alvas legyen, lefekves elott 3 oran at ne hasznalj vilagito kijelzoju cuccokat, legyen teljesen sotet es csendes a haloszobad. Ezen kivul sportolj, kajalj rendesen, stb.
8 óra körül, +-1 óra.
Én lefekvés előtt 5 perccel is gépezek, de ettől függetlenül három perc alatt elalszom, és gond nélkül átalszom az éjszakát - bár tény ami tény, piszok sokat álmodok, és nagyon jól vissza is emlékezem rájuk, ez néha azért fárasztó is tud lenni :)
"de ettől függetlenül három perc alatt elalszom, és gond nélkül átalszom az éjszakát"
Attol, hogy elalszol, meg nem biztos, hogy fogsz tudni melyen aludni eleget (REM fazis), a szamitogepezes miatt meg valoszinuleg nem, mert a szervezeted nem kapcsolt at teljesen ejszakai, alvo modba.
Megerhet egy probat ez az alkalmazas: [link]
Azt csinalja, hogy sotetedes utan atallitja a monitorod szinhomersekletet, hogy kevesebb kek fenyt lass, igy kevesbe zavarja meg az almod. Nem probaltam, csak tervezem en is egy ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!