Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozók mennyit alszotok?

Programozók mennyit alszotok?

Figyelt kérdés
Én 6-7 órát. Hogy hat ki a kevés alvás a munkátokra?
2014. okt. 7. 17:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Na ezért van sok bug a progikba
2014. okt. 7. 17:18
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

"Én 6-7 órát."

A legujabb kutatasok szerint ekorul van az optimalis alvasmennyiseg, csak arra figyelj, hogy az minosegi alvas legyen, lefekves elott 3 oran at ne hasznalj vilagito kijelzoju cuccokat, legyen teljesen sotet es csendes a haloszobad. Ezen kivul sportolj, kajalj rendesen, stb.

2014. okt. 7. 17:21
 3/14 A kérdező kommentje:
Sajnos még számítógépet egy órával lefekvés előtt is használok
2014. okt. 7. 17:27
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez sokat ront az alvas minosegen, szokj le rola.
2014. okt. 7. 17:32
 5/14 anonim ***** válasza:

8 óra körül, +-1 óra.

Én lefekvés előtt 5 perccel is gépezek, de ettől függetlenül három perc alatt elalszom, és gond nélkül átalszom az éjszakát - bár tény ami tény, piszok sokat álmodok, és nagyon jól vissza is emlékezem rájuk, ez néha azért fárasztó is tud lenni :)

2014. okt. 7. 18:53
 6/14 anonim ***** válasza:

"de ettől függetlenül három perc alatt elalszom, és gond nélkül átalszom az éjszakát"

Attol, hogy elalszol, meg nem biztos, hogy fogsz tudni melyen aludni eleget (REM fazis), a szamitogepezes miatt meg valoszinuleg nem, mert a szervezeted nem kapcsolt at teljesen ejszakai, alvo modba.

Megerhet egy probat ez az alkalmazas: [link]

Azt csinalja, hogy sotetedes utan atallitja a monitorod szinhomersekletet, hogy kevesebb kek fenyt lass, igy kevesbe zavarja meg az almod. Nem probaltam, csak tervezem en is egy ideje...

2014. okt. 7. 19:26
 7/14 anonim ***** válasza:
Én 3-4 órát alszok, ha valami nagy munka van akkor csak 1-2 óra. Fizetésért meg kell dolgozni ;)
2014. okt. 7. 20:02
 8/14 anonim ***** válasza:
7 órát alszom általában, lefekvés előtt gépezek (akkor van időm játszani) és olvasok is tableten. Nem érzem, hogy ebből bármi hátrányom lenne, nyugodtan alszom, ha épp hagynak a gyerekek :)
2014. okt. 7. 20:18
 9/14 A kérdező kommentje:
7-es kételkedem abban, hogy ember vagy :)
2014. okt. 7. 20:36
 10/14 anonim ***** válasza:
én napi 5-6 órát, hétvégén meg bepótolom azt ami hiányzik :)
2014. okt. 7. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!