Programozók mennyit alszotok?
"Ugytudom, az agyban termelödö melatonin hormon este 22h tól 00h ig termelödik leginkább. Ez a hormon felelös a jó közérzetért (is)."
én nem értem mi köze van ennek az alváshoz? szóval akkor még ne aludjunk? vagy pont hogy igen?
Volt ott egyeb tevelyges is, de csak erre reagalnek:
"Az emberi szervezet növényevésre van beállitva, a húsevés rossz szokás. Optimálisan akkor eszünk ha csak növényeket fogyasztunk. Nemhiszed? Az elefánt 5 tonna. Bivalyerös. Biztosan azért, mert sok húst eszik :) Szóval, kezdj el reálisan gondolkodni."
Leteznek pro-kontra ervek, egyelore az orvostudomany inkabb affele huz, hogy az ember mindenevo.
Az elefantos peldad meg annyira "egyszeru", mintha en most az oroszlant hoznam fel ellenpeldanak. Vagy az oriasbalnat. :D
""Ugytudom, az agyban termelödö melatonin hormon este 22h tól 00h ig termelödik leginkább. Ez a hormon felelös a jó közérzetért (is)."
én nem értem mi köze van ennek az alváshoz? szóval akkor még ne aludjunk? vagy pont hogy igen?"
Jobb ha 22h és 00h között is alszunk, mert akkor a legerösebb a hromontermelés. A pihenésre szolgáló helység legyen zaj és fénymentes amennyire csak lehetséges. Az alvás minösége nemcsak a programozók számára fontos, hanem bárki másnak is. A programozó agyát használja munkaeszközként. Vigyázzunk agyunkra amennyire tölünk telik. Ide tartozik pl. az alvás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!