Kell legyenek saját projectjeim ha programozó akarok lenni?
Figyelt kérdés
Első félév végén járó egyetemista vagyok, középiskola alatt rengeteget programoztam, szerettem csinálni, tanulni róla, bohóckodni kisebb programokkal, de most vizsgaidőszak végén már nem érzek kedvet arra, hogy kezdjek egy saját projektet, nincs olyan dolog amit szeretnék megvalósítani, és nyárra kellene valami amivel kitűnök mint gyakornoki helyre jelentkező, de úgy érzem bármit kezdenék is el nem fejezném be, pedig szabadidőm is lenne. Kell, hogy szabadidőm nagy részét egyetem mellett is programozással töltsem, vagy enélkül is lehetek majd jó szakember?2015. jan. 6. 23:35
11/11 anonim válasza:
Úgy vesznek fel gyakornoknak, hogy felmész arra a diákszövetkezet honlapjára ami van a városodban és keresel egy fejlesztői gyakornok állást, majd jelentkezel rá. Nekem régen az ilyen két körös volt, mind a kettő szakmai. (telefon, és személyes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!