Informatikából menni akarnák továbbtanulni de nem programozó akarok lenni hanem inkább a hardverek érdekelnek lehet olyannak kitanulni van olyan szak és jól lehet vele keresni?
Na ugye, hogy kell az a nyelvtan tanár..
Egyébként meg nézz szét a szakok között, hogy mik vannak konkrétan.
Felsőoktatásban, normális helyeken keményen veszik a matekot. Dunaújvárosban van valami hardver fejlesztő szakirány de óva intelek attól a sulitól.
Esetleg megpróbálhatnál valami okj-s rendszergazdát. Programozni ritkán kell, ugyanakkor te menedzseled az egész hálózatot, a-tól z-ig.
Azért, ha sikerrel veszed az akadályt és jó számítógép szerelő válik belőled, közben gyakorold a Google használatát :) Szüksége lesz rá úgyis, amikor különféle illesztőprogramokat kell majd megkeresned a munkád során.
A kérdésed kapcsán kíváncsiságból néztem meg: a legelső találati olvastam el, ott (az Sz betűnél) van több találat. A többit is nézegetheted...
... :)
Na ugye? Én is siettem, és néhány betűt nem nyomtam le eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!