Mi értelme van a webes frameworkoknek?
"Bár amilyen szinten állnak az álláshirdetések kiírói, simán kinézem belőlük a Factory Framework-öt is."
Az MVC framework mindössze egy bármilyen MVC-mintát használó frameworkot jelöl, nem pedig egy konkrét implementációt.
Az mvc keretrendszerek mind hasonló módon működnek, kb. hasonlóan épülnek fel. Nem hülyeségből írják így, hanem azért, mert azt várják, hogy egy hasonló elvű keretrendszerrel legyen tapasztalatod.
srácok, értem én, hogy ti okosak vagytok, de én nem értem amiről vitatkoztok :D Tény, hogy meg akarom tanulni, és rohad nehéz lesz, de legalább az elején ne nehezítsétek meg :D
Am pl itt is egy álláshirdetés, ahol csak annyit mondanak, hogy MVC Framework.
"Am pl itt is egy álláshirdetés, ahol csak annyit mondanak, hogy MVC Framework."
Ez annyit mond, hogy "_egy_ mvc framework" (using _an_ MVC based framework. )...Az egy gyűjtő fogalom, sok-sok php mvc framework van.
De azt is mondja, hogy " Mid or Senior Level"..amitől messze vagy, ha nem tudod, mi az az mvc;)
Tök jó, hogy meg akarod tanulni. sok sikert. Menj egyetemre. De legalább google-izz már rá a kulcsszavakra, amiket nem tudsz. Nem fogjuk a szádba rágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!