Adatbázis kezelő programhoz milyen grafikus elemekkel dolgozó programnyelvet tudtok ajánlani?
Sziasztok!
Jelenleg C# 2010 expresst használok, és a MySQL adatbázis kezeléshez értek. Kaptam egy munkát, amihez kellene adatbázis, de grafikus felület is.
Örülnék neki, hogyha tudnátok ajánlani C#-on belül adatbázis kezelésre kiegészítéseket, vagy bármit, nem sok mindent találtam a témában :/
Természetesen ha valami optimálisabb nyelvet ismertek, azt is írhatjátok :)
Ha már van a kezedben egy C#, könyörgöm, ne cseréld le! Persze, nem mindegy milyen platformra szeretnél dolgozni...
A grafikus felületet bizony neked fog kelleni megírni (vagy részben összekattintgatni), komponensekből, elkészíteni a listenereket, a core logikát, az adatmodellt, és persze az infrastructure layert, a dao-kkal, egyebekkel.
Nem feltétlenül vagyok biztos abban, hogy mit takar nálad jelen esetben az adatbázis-kezelés, de talán érdemes lehet megnézned egy phpMyAdmin felületet és onnan ötletet meríteni (azért gondold át, hogy mi az, amire nem lesz szükséged, illetve mit hogyan csinálhatnál jobban).
Sok nyelvből lehet könnyen adatbázist kezelni, de ha már a C#-ot ismered:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!