Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen programozási nyelvet...

Milyen programozási nyelvet ajánlatok kezdőnek? (játék tervezéshez)

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Mindig is érdekelt a programozás, de mindig valami közbe jött,így még az alapokon sem jutottam túl. Most érzem azt, hogy a jelenlegi matematikai tudásommal, logikámmal végre eltudnék kezdeni programozni. Segítségeteket előre is köszönöm!

2014. dec. 7. 13:19
 1/6 uno20001 ***** válasza:
100%

"játék tervezéshez" - ezt még hanyagoljuk egy jó darabig, ha még az alapokig sem jutottál el.

Kezdetnek a Pythont ajánlom.

2014. dec. 7. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
"játék tervezéshez" tervezéshez nem kell programozási nyelv csak egy papír meg egy toll.. játék készítéshez meg tanulj még 5-10 évet :D
2014. dec. 7. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Olvass vissza kérlek, hetente többször felmerül ez a kérdés, van egy kolléga itt, aki mindig bemásolja a hosszú, kifejtős válaszát, keresd meg és olvasd el.
2014. dec. 7. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Kezdésnek jó a Python, de ha majd számít a sebesség, akkor át kell majd térned a C++-ra.
2014. dec. 7. 19:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. (A "játék tervezés" helyesbítve készítés alatt nem arra gondoltam, hogy holnap már neki állok pl.: egy NFS-t megcsinálni :D) csak azért írtam oda, mert mások kérdéseihez sokan oda írták, hogy milyen kategóriában szeretne nyelvet tanulni.
2014. dec. 8. 15:45
 6/6 anonim ***** válasza:
igen valószínű csinálsz egy need fo speeddet mikkor jogvédett :D mikkor egy 100 tagú csapat évekig csinálja és persze értenek is hozzá :D ha ilyen egyszerű lenne mindenki azt csinálná és adná el! de amibe nincs pénz befektetve az egy ratiy :D
2014. dec. 22. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!