Milyen programozási nyelvet tanuljak meg?
Figyelt kérdés
Megszeretnék tanulni programozni, de nem tudom melyik nyelvet kéne válasszam (C, C++, Java, Javascript stb.).2013. dec. 30. 00:42
1/6 anonim válasza:
Tudod a nyelveket, nézz róluk 1 tutorial videót és döntsd el, hogy melyik tetszik a legjobban.
Erre nincs válasz. Azt tanuld meg amit te szeretnél, ne azt amit más mond.
2/6 SimkoL válasza:
3/6 czibles válasza:
Ha már az elején is szeretnél kisebb hasznos "programokat" írni, akkor szerintem valami scriptnyelvvel kezdj. Javascripet csak a webes világban használják, szerintem ne ezzel kezdj.
5/6 anonim válasza:
Ha egyetemre mész, akkor vagy Java vagy C# vagy C++ fog kelleni. Ezeket nézd és előnyöd lesz majd.
Én speciel Java-s vagyok.
6/6 Alex Fly válasza:
Ha még nem ismersz egyet sem, akkor javaslom, hogy egy kezdőknek készült, jól dokumentált, egyszerű nyelvvel kezdd. Pl. a Python. Ha már ráéreztél az ízére, akkor jöhetnek a bonyolultabbak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!