Hogyan lehetne megoldani?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan programot csinálni ami félig vbs-ből félig exe-ből áll. Hogyan lehet ezt megoldani és milyen legyen a fájl kiterjesztése (vagy mije. tehát exe vagy vbs)?
Igazából az érdekelne hogy mivel lehet átváltani a program nyelvét.
Ha kérhetek olyat akkor írjátok le azt a sort, linket ne küldjetek. :D
2014. nov. 25. 21:46
1/23 anonim válasza:
Jesszus atyaúristen.
Valahol olvasgass kicsit utána a programozás alapfogalmainak, mint fordítás és hasonlók könyörgöm.
2/23 A kérdező kommentje:
Ha f*ságot írtam akkor bocs kb fél éve láttam ilyesmit de így fél év távlatából nem emlékszem pontosan. Az meg mellékes hogy akkor még semmit de tudtam vbssel kapcsolatban.
2014. nov. 25. 22:43
3/23 A kérdező kommentje:
Amúgy meg rosszul fogalmaztam. Olyan vbst szeretnék csinálni akinek a nyelve félig exe már ha lehet ilyet (amit az imént említettem amit fél éve láttam az lehet h java script volt persze kiemelem hogy HA lehetséges)
2014. nov. 25. 22:51
4/23 A kérdező kommentje:
*aminek
2014. nov. 25. 22:57
5/23 anonim válasza:
Nincs olyan nyelv, hogy exe.
Mi a cél? Mire nem elég a VBS? És ha már komolyabb programnyelvre váltanál, minek akkor bele a VBS?
7/23 A kérdező kommentje:
Igazad van de nem tudtam jól megfogalmazni.
2014. nov. 25. 23:10
8/23 A kérdező kommentje:
úgy értettem hogy elkezdek írni egy programot, az elején vbs nyelven írom aztán valahogy átváltom exe nyelvre és exe nyelven folytatom.
2014. nov. 25. 23:13
9/23 anonim válasza:
Én aszondom, egész egyszerűen válts Visual Basic-re. A fordító egy EXE fájlt fog kiköpni, amitől boldog leszel. A VBS-t meg el lehet felejteni akkor.
10/23 A kérdező kommentje:
wat?? ez valahogy homályosabb volt mint egy ködös éjszaka. De az úgy oké hogy ott is át lehet valahogy fordítani de én arra a valahogyra vagyok kíváncsi.
2014. nov. 25. 23:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!