Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen mítoszok és boomer...

Milyen mítoszok és boomer mémek terjengenek az IT szektorban?

Figyelt kérdés
Kifejezetten olyan mítoszok, tévhitek és manipulatív hazugságok érdekelnek, melyeket egy kis tapasztalattal eloszlathat magában bárki.
ma 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
ma 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Pl. [link]
ma 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
92%
#1 "Teljesen felesleges a diploma." -- általában olyan emberek hangoztatják, akiknek nincs.
ma 13:02
 4/4 anonim válasza:
40%
7 éve vagyok diploma nélkül a szakmában, eddig EGY olyan embert láttam aki komolyabb pozicióban van, hogy nincs diplomája. Szerintem ez mindent elmond. Jelenleg vígan elvagyok így és jól is keresek, de ide valószínűleg diplomával könnyebb lett volna eljutni. Sikerült egyetem helyett kis cégnél elhelyezkednem, aztán maradtam és lassan lépkedtem felfelé. Röviden nagy mákom volt, hogy sikerült az első munkahelyem, mivel egy diploma nélküli életrajz 0 tapasztalattal nem sokat ér..
ma 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!