Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyi idő alatt tanulható...

Mennyi idő alatt tanulható meg a C# nyelv?

Figyelt kérdés
Reiter féle könyvből állnék neki, napi 4-6 órát tudnék jelenleg rászánni. Azért kérdezem, hogy mennyi idő, mert korlátozott idővel rendelkezem és érdekelne, hogy addig végeznék-e vele. / Mielőtt nekem esnétek rendszergazga vagyok, a munkahelyem már igényli tőlem a C# tudását! Tehát mindenképp kell tudnom, kérdés, hogy szabim alatt végeznék-e vele. / Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. nov. 14. 15:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nincs. Csak ennyit mondtak nekem, hogy jó lenne, ha elkezdeném a C#-t tanulni, mert szükség lesz rá, illetve a könyvet mondták, hogy abból elkezdhetem. Felhőkre akarnak átállni, úgy vélem ahhoz akarják, hogy tudjam idővel. Ennyit tudok csak.
2014. nov. 14. 23:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát, nekem van egy rossz előérzetem. Olcsón akarják megúszni a dolgot, de ha rájönnek hogy 1 hónap alatt nem lehet programozókat képezni akkor elválnak útjaitok. Ne legyen igazam, de legyen b terved.
2014. nov. 14. 23:17
 13/14 A kérdező kommentje:
12: amit írsz nekem is eszembe jutott. Csak drasztikusabban, azaz, hogy konkrétan engem akarnak kirúgni, csak kell hozzá vmi jó ürügy. Azért neki esek a tanulásnak, hátha tévedek. B terven még nem agyalok, csak ha nagyon nem menne.
2014. nov. 14. 23:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Egy hónap alatt nem lehet normálisan megtanulni programozni(nem egy nyelvet, ahhoz elég ez az idő, de a szemlélet elsajátítása sokáig tart - kinek mennyi, erre nem lehet kőbe vésett számot mondani, van, aki évek alatt is csak nehezen érti meg).

De tudni kéne, hogy konkrétan milyen szintre kellene eljutnod, komplex rendszereket megírni ennyi tapasztalattal nem lehetséges(illetve lehetséges, csak épp semmi értelme, a tapasztalat hiánya miatt újra kellene írnod nulláról random időközönként).

2014. nov. 15. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!