Mennyi idő alatt tanulható meg a C# nyelv?
Figyelt kérdés
Reiter féle könyvből állnék neki, napi 4-6 órát tudnék jelenleg rászánni. Azért kérdezem, hogy mennyi idő, mert korlátozott idővel rendelkezem és érdekelne, hogy addig végeznék-e vele. / Mielőtt nekem esnétek rendszergazga vagyok, a munkahelyem már igényli tőlem a C# tudását! Tehát mindenképp kell tudnom, kérdés, hogy szabim alatt végeznék-e vele. / Előre is köszönöm a válaszokat.2014. nov. 14. 15:57
1/14 anonim válasza:
Programoztal-e valaha barmilyen mas OOP nyelvben?
2/14 A kérdező kommentje:
Nem, csak bash nyelven. Illetve csak html-t és ccsét tudom még pluszban. Nem is szándékoztam soha programozást tudni, dehát ma már úgy fest nem úszom meg. :(
2014. nov. 14. 16:09
3/14 anonim válasza:
Hat az alapszinten nem nehez megtanulni, ha mar ismered az OOP szemleletet akkor megkonnyebb dolgod van... A konyv elolvasasa utan mar kepes leszel alapszintu programot megirni, de az meg edes keves...
4/14 anonim válasza:
A nyelv gyorsan megtanulható, de attól még nem fogod tudni használni.
5/14 A kérdező kommentje:
Egyenlőre csak azt mondták munkahelyemen, hogy vegyem át a könyvet, a többire még lesz időm. Csak kételkedtem benne, hogy szabim alatt áttudom-e venni, ezért tettem fel a kérdést. Egy havi szabit kaptam. Gondolkoztam azon is, hogy inkább beiratkozok képzésre, de egy hhónapos képzéseket meg nem igen találtam még eddig.
2014. nov. 14. 18:28
7/14 anonim válasza:
Nem. A C# túl sok eszközt ad a kezedbe, és kavarodni fog gyakorlat híján, hogy mikor mit érdemes használni.
8/14 anonim válasza:
Alapszint meglehet, ha minden nap tanulsz másfél-két órát. Megismered a szintaxist, és egyszerűbb programokat fogsz tudni írni.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. nov. 14. 22:08
10/14 anonim válasza:
Miket kellene írnod? Van valami példaprogram, amihez a kitűzött tudásmennyiséget tudod hasonlítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!