A lovári nyelv tényleg nagyon könnyen tanulható?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 14:17
1/13 anonim válasza:
szerinted? ha a kisebbségnek megy,miközben a 3. osztályt négyszer járják ki
2/13 Shai-Hulud válasza:
Igen.
Egyszerű a nyelvtana (nincsenek kivételek), az könnyen megtanulható, utána csak szavakat kell tanulni.
De ugyanez igaz az eszperantóra is, és szerintem azzal többre mégy. Helyedben inkább azt tanulnám.
(Cu vi parolas esperanto?)
3/13 yuda válasza:
Nemrég egy roma ismerősöm fejezte ki valami hasonlóan, hogy amit lovári nyelvként tanítanak/tanulnak annak semmi köze az élő nyelvhez.
Én is azt hallottam egyébként, hogy viszonylag könnyen tanulható, de mit ér, ha nem sok köze van a valósághoz?!
Az ember szeret olyat tenni, -már aki- hogy annak valami értelme is legyen....
4/13 mustafa33 válasza:
3-es. No, mi ne scias. Mio memorio estas malbona. ☺
6/13 Shai-Hulud válasza:
@mustafa33:
Kiel mi vidas, ne forgesas multon! :-)
7/13 webnyelv válasza:
2. Ezen jót mosolyogtam. A válaszoló elmondja, milyen könnyű az eszperantó, majd hibásan teszi fel eszperantóul a kérdést. :)
8/13 Shai-Hulud válasza:
Igen, lehagytam a végéről az "n"-t.
Veled még nem történt ilyen? :-)
(2.)
9/13 mustafa33 válasza:
Plur ol dudek jaron mi ne konversaciados per esparato lingvo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!