1/12 anonim válasza:
Igen, biztosan tud sok ember segíteni. Mi a kérdés?
2/12 anonim válasza:
Valaki biztosan, Zsolti (#1) is elég ügyes Java-ban.
3/12 A kérdező kommentje:
egy feladatról lenne szó nem nehéz csak én vagyok még nagyon béna benne, emailbe eltudnám küldeni a lefényképezett lapot amin a feladat van
2014. nov. 9. 18:22
4/12 anonim válasza:
Megoldani senki nem fogja helyetted.
Kérdezzél végre valamit, amit nem értesz, abban tudunk segíteni.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom megoldani egyedül :) aki megoldaná nekem az írjon privátot, nagyon sokat jelentetne!
2014. nov. 9. 18:35
6/12 anonim válasza:
#1 vagyok
Hoppácska, valaki felismert a %-omból? :D
Amúgy ja, megoldani nem fogom, de ahogy időm engedi, segítek szívesen. (Rávezetés, magyarázás.)
> aki megoldaná nekem az írjon
(1) linkeld a feladatlapot vagy másold be a szövegét, hogy árat tudjunk mondani,
(2) gondolkozz el azon, minek vesztegeted a drága idődet prog. szakon, ha nem akarsz programozni. :)
7/12 A kérdező kommentje:
rendszergazda ...
2014. nov. 9. 18:41
9/12 A kérdező kommentje:
akkor jó lesz az 1-es, köszönöm
2014. nov. 9. 18:54
10/12 anonim válasza:
Hát ez gyors volt. 40 perc alatt feladtad.
Szerintem hagyd ezt a Java-s dolgot a fenébe, ehhez több türelem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!