Javaban valo programfejleszteshez milyen gepkonfiguraciot erdemes hasznalni?
Figyelt kérdés
Mernok informatikusnak tanulok egyetemen, es nemsokara szuksegem lesz egy laptopra amin kenyelmes gyorsasaggal lehet Java programokat fejleszteni es futtatni. Mik a minimum javasolt hardverbeli kovetelmenyek? Ha akartok linkelhettek konkret gepet is...2014. szept. 30. 12:34
1/4 anonim válasza:
Vicces, de szerintem inkább az IDE-t kell elbírni kényelmesen (ne kelljen fél percet várni, míg bejön a kódkieg., vagy átugrik valami másik helyre), a programfejlesztés meg elég tág.
2/4 anonim válasza:
Tanulási célra bőven elég egy ma kapható átlagos gép, akár 2GB RAM is.
A Java minimális rendszerkövetelményeit pedig azért ki lehet guglizni ("jdk system requirements").
3/4 A kérdező kommentje:
Megneztem a rendszerigenyet, de csak a minimumot irjak, en pedig egy olyan gepet szeretnek venni amit sokaig tudok majd hasznalni es nem a minimumra torekednek
2014. szept. 30. 13:47
4/4 anonim válasza:
Ha hosszú távra tervezel, akkor a pénztárcádhoz mérve vedd meg a legjobb gépet. Szerintem.
Én egy 2.53Ghz-es i3-as procival és 4G RAM-mal operálok egy laptopon, simán elég nekem mindenre, tanuláshoz bőven sok volt. Most, meló keretében, ha nagyobb memóriaigényű programot kell írnom, akkor kicsiben tesztelem itt, nagyban meg a cég szerverén futtatom.
#2 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!