Egyszerű példaprogramok Java nyelven, menüpontokra (főmenű, almenü) vonatkozóan?
Figyelt kérdés
Előre is köszi. :)2014. szept. 16. 22:24
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt néztem, de számomra túl bonyolult.:D
Angol tudásom gyenge és a bonyolultságot ez is adja:
"enuItem.setMnemonic(KeyEvent.VK_B);".
VKB.
Tudom utánanézés. :D
2014. szept. 16. 23:00
4/4 anonim válasza:
#1 vagyok
> enuItem.setMnemonic(KeyEvent.VK_B);
Nagyon egyszerű. :) Megnézed, milyen lesz a menü, ha ez a sor benne van a kódban. Aztán megnézed, mi változik, ha kiveszed.
Mivel azért a "key" szót csak felismered a "keyboard"-ból, gondolhatod, hogy valami billentyűs varázslatról van itt szó. A VK_B egy virtual key code, mégpedig a [B] billentyűé.
A parancs pontos működését a dokumentáció leírja. Angol tudás nélkül felejtős a programozás.
De amúgy semmiből nem áll beírni a Google-be, hogy "java menü készítés", én most megtettem, és vannak értelmesnek tűnő magyar találatok, példaprogramok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!