Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Valaki segítene a Pytonban?

Valaki segítene a Pytonban?

Figyelt kérdés
Most kezdtük és jól jönne egy kis segítség. Valaki megtudná nekem magyarázni a programnyelvben használt idegen szavak funkcióját?

2014. szept. 9. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább tanulj még, mert ennek a kérdésnek nincs értelme. Nem lehet általánosságban megválaszolni, illetve "az angol az informatikában elfogadott" választ kaphatsz.
2014. szept. 9. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a "round", a "lan" és a többi szavak funkcióját.
2014. szept. 9. 18:46
 3/4 uno20001 ***** válasza:

Ezek függvények, itt talász róluk több infót:

[link]

2014. szept. 9. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Rengeteg beépített függvény van, ahogy fentebb javasolták, a dokumentációban nézelődj.

Megjegyzés, valószínűleg 2.6, vagy 2.8 as python t fogtok használni, én azt nézném elsősorban, nagyon kevesen álltak rá a 3.0 ra(szintaxisban nem tér el túlságosan(legalábbis amikor kijött a 3, azóta nem figyeltem), de egy halom új függvényt kapott).

2014. szept. 9. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!