Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan telnek egy programozó...

Hogyan telnek egy programozó gyakornok mindennapjai?

Figyelt kérdés

A főiskolán kötelező szakmai gyakorlatomat fogom elkezdeni hamarosan.

Bevágják a mély vízbe, tanítgatják, vagy csak simán nem törődnek vele?

Annyira örült a fejem, amikor felvettek, hogy ezt meg sem kérdeztem.

Tudom, hogy nem biztos, h nekem is olyan lesz, mint más valakinek, de jó lenne valami támpont a dologhoz.

2014. aug. 29. 23:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

JAVA EE platformon kell dolgozni.

Referenciamunkám nem sok van, csak a beadandók, amiket JAVA SE-ben csináltam, tehát a JAVA EE még teljesen új terület. Most kezdem, mert most vettek fel gyakornoknak, mivel kell a gyakorlat, ezért nem utasítottam vissza (inkább nagyon is örültem neki). Mivel már a fősulis éveim végét taposom, ezért kevés tárgyam van és így mondhatni ráérek.

2014. aug. 31. 17:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Értem.

Reméljük, nem lesz szörnyű.:)

Nekem is kéne gyakorlat,de már mindegy,jön a suli.:D

2014. aug. 31. 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát a kérdezőnek valószínűleg már tök mindegy, de ha valaki még rátalálna: sok helyen, pláne a nagyobb cégeknél és a kötelező szakmai gyakorlatnál sz..rnak a gyakornokra, leginkább netezgetnek. Na ennek nem sok haszna van, ilyenkor fogni kell magadat és utána járni a feladatoknak, szó szerint üldözni a projektmenedzsereket. Félelmetes, hogy mennyi erőforrást képesek a rossz középvezetők így elpazarolni és nem látják, hogy mennyivel jobb lenne egy gyakornokkal 1-2 hónapig foglalkozni, nyűglődni és utána hónapokig ugyan úgy "dolgoztatni" mint egy rendes főállásút, töredék bérért. Ehelyett, inkább hagyják a fenébe az egészet.
2016. jan. 29. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!