Hogyan telnek egy programozó gyakornok mindennapjai?
A főiskolán kötelező szakmai gyakorlatomat fogom elkezdeni hamarosan.
Bevágják a mély vízbe, tanítgatják, vagy csak simán nem törődnek vele?
Annyira örült a fejem, amikor felvettek, hogy ezt meg sem kérdeztem.
Tudom, hogy nem biztos, h nekem is olyan lesz, mint más valakinek, de jó lenne valami támpont a dologhoz.
ez konkrét!
Köszi a mindent megmagyarázó, tömör és értelmes választ.
Multinal oda tesznek a szikla szelere es beledobnak a melyvizbe, de ha jo helyen kapaszkodsz meg, akkor segito kezek tomege fog kihuzni a partig.
Ha scrumoznak, nem leszel magadra hagyva, de hozza kell szokni a napi tanulas-dolgozas-reportolas ritmusahoz.
Nos, én még nem voltam gyakornok, úgyhogy örülj neki,hogy te kellettél valahova.
(Én nem. Jó,egy helyre igen, de egy tanár miatt lett az semmis.
És nem vagyok pesti,gondolom ez is baj.)
Hogyhogy most fogod elkezdeni az egy hónapos gyakornokságot?Már suli jön,nem?
Hogy milyen lesz...Szerintem van,ahol belevágnak a mélyvízbe,van ahol tényleg csak bejársz és annyi.
Mondjuk az ITSH-nál (Debrecenben),nem hagynak magadra,hanem dolgoznod kell. (legalábbis így gondolom)
Egy helyre azért nem voltam jó,mert nem volt idejük tanítgatni,szóval ott (szerintem) "bevágják a mély vízbe" stílus van.
Amúgy milyen nyelvvel kell foglalkoznod ott? Vannak referenciáid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!