Lehet C++ programozással távmunkát találni?
Ha igen, hol?
Milyen területre kell szakosodni?
(naivak a kérdések, meglehet)
Távmunkában szinte esélytelen.
Még webes munkákban is ritka a távmunka.
Már miért lenne rosszabb a távmunka, mint bármilyen más? Ugyanolyan szerződésed van. Az átbaszás esélye is ugyanannyi. Ha személyes találkozásra nincs lehetőség, akkor csak olyanra kell igent mondani, amiről tudod, hogy megbízható.
Én eddig nem fürödtem be.
Távmunkában komolyabb cégek nem dolgoztatnak, mivel ilyen helyeken ált. nem 1 fejlesztős munkák vannak és bár csapatban lehet dolgozni a neten át is, baromira nem ugyan az.
Dolgoztam webes munkákat távmunkában, egy vicc volt egy rendesebb munkahelyhez képest.
"ált. nem 1 fejlesztős munkák vannak és bár csapatban lehet dolgozni a neten át is, baromira nem ugyan az. "
Valóban a legjobb, ha időnként lehet személyesen is találkozni. (Heti 1-2 alkalommal).
De igazából, a jó kódnak az a lényege, hogy egyáltalán ne okozzon ilyesmi gondot. Ha jól van megírva a kód, akkor bárki be tud kapcsolódni a munkába, egyszerűen kell egy issue tracker. Amikor az irodában dolgozunk, akkor is van, hogy napokig csak személyes témákról beszélünk, mivel a kód öndokumentáló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!